Mai mult soare! HomeLab apartament studio

Apartamentul mansardat Sunny din Chișinău, realizat în stil modern, de către designerul principal Olga Cachan și echipa studioului HomeLab, a ieșit foarte ecologic, curat, la propriu și la figurat.

Informații despre apartament: Un apartament cu trei camere cu o suprafață totală de 120 mp. Un apartament cu trei camere în Chișinău, înălțimea tavanului – de la 5 m la 1,5 m; proiectul este aproape de finalizare, iar designerii finalizează producția de mobilier.

Mărcile prezentate în cadrul proiectului:

  • Splendoare;
  • pardoseala este de stejar BTQ VINTAGE SOUTH DACOTA Barrique Oak;
  • Gresie: Imola, Pamesa by abc.md;
  • lumină – Ikea, Novodworski.

Proprietarii apartamentului: un cuplu căsătorit cu doi copii.

Cerințele clienților: optimizarea spațiului și utilizarea optimă a acestuia, proprietarul Mihail

Postolaki subliniază că "de la bun început ne-a plăcut priveliștea de la fereastră și, cu ajutorul designerilor, am sperat să evidențiem caracteristicile speciale ale apartamentului și să îl facem cât mai confortabil posibil".

Design plat:

Proprietarilor le place să călătorească și să descopere locuri noi. De asemenea, le place confortul și funcționalitatea. Iată ce le-au sugerat designerii HomeLab romanticilor pragmatici. În primul rând, designerii Olga Kachan și Maria Kozik au acordat atenție plafoanelor. Acest apartament are tavane înalte, cu multe linii frânte. Efectul unei case de sat confortabile este obținut aici cu ajutorul grinzilor proiectate în colaborare cu compania Palisander. Construcțiile de aici dau tonul. A devenit punctul de plecare al proiectului. Grinzile de grinzi au fost instalate în camera de zi, în bucătărie și în camera copiilor.

Citește mai mult  Interior brutal într-un apartament standard

Finisare:

Pereții sunt finisați într-un stil clasic. Acesta este un tapet de fundal cu o textură de țesătură într-o nuanță plăcută de nisip. O soluție simplă și caldă ca o amintire a vacanțelor și a soarelui de vară.

Depozitare:

O mulțime de spații de depozitare ascunse în apartament. De exemplu, în alcovul, care inițial se afla în spatele unui stâlp de susținere și care nu era folosit în niciun fel, s-a decis să se facă dulapuri. O parte din camera copilului, precum și din dormitorul principal, a fost pusă deoparte pentru a crea un dressing spațios.

Paletă:

Designerul Maria Kozik spune: "Nu a existat nicio îndoială că lumina și culorile calde sunt elemente importante pentru acest apartament. Am decis să adăugăm o mulțime de texturi naturale. Culoarea de accent este galbenul strălucitor cu un mozaic abc.md din colecția Imola Shades. Acum puteți spune cu încredere că a fost o decizie corectă.

Materiale și texturi:

Olga Kachan, designerul șef al proiectului, spune: "Acest apartament ecologic are o atmosferă specială. Aici veți găsi o varietate de materiale naturale, ecologice, cum ar fi lemnul, piatra, bambusul și inserțiile din plăci ceramice. Există chiar și o imagine a cerului pe tavan.".

Acordați atenție ușilor interioare. Pentru a economisi metri pătrați, acestea au fost făcute glisante.

O soluție de planificare:

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: