Mini apartament pentru o fată și mama ei

Un apartament în miniatură poate supăra cu ușurință proprietarul unui apartament spațios. Vă puteți imagina cum se simte când își dă seama că toată funcționalitatea corului său ar putea încăpea cu ușurință în acești 29 de metri pătrați?? Învățând să întinzi spațiul de la designerul Elena Tupikova.

Designul acestei garsoniere foarte mici este conceput pentru a oferi un trai confortabil pentru două femei – o fată adultă și mama ei. Apartamentul găzduiește și biroul fiicei sale.

Detalii despre apartament: 28 mp studio..

Despre proprietari: tânără fată Designer de modă și mama ei.

Dorințele clienților: un spațiu confortabil pentru două persoane, un spațiu de lucru separat pentru un designer de modă.. Un birou mare și un dulap.

Apartamentele foarte mici presupun concesii serioase în ceea ce privește frumusețea și confortul. Dar designerul Yelena Tupikova a reușit să proiecteze un spațiu de locuit cu drepturi depline pentru două femei în 28 de metri pătrați prietena ei și mama ei. Baie, bucătărie, living, dulap imens, două dormitoare.. ușoară, aerisită și feminină. Apartamentul are spațiu chiar și pentru un birou mare, fără de care un designer nu se poate lipsi.

Secretul este în aspectul corect. În plus față de baia închisă, apartamentul este împărțit în trei zone: un dormitor; un spațiu de lucru, care poate servi ca o sală de mese; o bucătărie, care poate funcționa ca o cameră de zi și un al doilea dormitor. După cum puteți vedea, fiecare zonă a apartamentului combină mai multe funcții și poate servi în scopuri diferite în funcție de situație.

Chiar în fața intrării se află atelierul: o masă mare și un dulap încastrat pe perete. Garderoba nu găzduiește doar hainele femeilor, ci și hainele fiicei lor creatoare de modă. O suprafață cu oglinzi dublează volumul camerei și lumina.
Dormitorul cu un pat mare este ridicat pe un podium: schimbarea nivelului pardoselii este o modalitate bună de zonare a camerei. Dulapurile și sertarele ca pereți despărțitori sunt, de asemenea, o soluție ergonomică. Acestea delimitează zonele și, în același timp, servesc scopului propus. O altă modalitate de a evidenția diferitele zone este decorarea pereților: puteți acoperi o parte a camerei cu tapet diferit sau pur și simplu puteți picta într-o culoare diferită. Șine de perdele cu iluminare atrage limita în sus și face ca încăperea să pară mai mare, ridicând vizual tavanul.

Citește mai mult  Baia pentru o adevărată prințesă: design de Interierus

Zona de bucătărie – precum și camera de zi, de asemenea, ca un dormitor suplimentar, dacă se desfășoară canapea. Aici, pereții sunt vopsiți în turcoaz, o nuanță caldă, deschisă la culoare, care creează o atmosferă luminoasă și însorită. Ramele mari de tablouri pe perete reprezintă o modalitate simplă de a decora un perete gol și de a-i da volum în același timp. Dulapurile de bucătărie sunt în mod deliberat minimaliste – dreptunghiurile albe simple nu atrag atenția asupra lor și nu "mănâncă" vizual spațiul util. O canapea și o masă de sticlă cu forme elegante se îndepărtează de formatul "bucătărie", sprijinind multifuncționalitatea zonei.

Sarcina principală a proiectului de design este de a defini zonele într-o cameră mică, de a împărți armonios zona dormitorului și zona bucătăriei, ceea ce am reușit să facem chiar și într-o zonă atât de mică.

Modele plate

Interiorul apartamentului dintr-un proiect al arhitectului Oleksandr Mihailik Interiorul unui proiect realizat de compania de producție IP Architects Interiorul unui apartament dintr-un proiect realizat de Miss Green, un studio de eco-design
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: