Natura umană: Cum să-ți transformi apartamentul într-o pădure magică

Avem un copac în mijloc, un zid de piatră în spatele lui, cuiburi deasupra și o grotă acoperită de flori în stânga. Nu, nu este vorba de un plan de grădină, ci de un apartament obișnuit. Dacă nu poți ieși în natură în fiecare zi, lasă natura să trăiască în apropiere. Cum să o plasăm, învățăm de la designerul Anastasia Izvolskaya.

Copacul din centrul camerei de zi ascunde un stâlp portant. Apartament pentru un dendrologist, designer Anastasia Izvolskaya.

Designului organic îi plac culorile și texturile naturale, dar în acest apartament, designerul a mers dincolo de soluțiile simple. Mergeți verde – atât de plin de.. Anastasia Izvolskaya a decis să instaleze un copac în centrul camerei de zi. Florile de casă din interiorul apartamentului au devenit atât un panou strălucitor, cât și conținutul dulapurilor. Holul s-a transformat într-o potecă de pădure, iar sala de mese.. într-o ramură a junglei. Design floral plat, marmură naturală, pietre și mobilier dăltuit Trunchiul corpurilor de iluminat din zona de luat masa a fost proiectat cu grijă pentru a atârna de ramurile trunchiului ca niște flori sau fructe și pentru a face ca spațiul să pară o pădure de basm.

9 trucuri care merită repetate

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: