necomplicat: apartament în stil chicago

Ce trebuie s─â face╚Ťi dac─â dori╚Ťi s─â v─â decora╚Ťi apartamentul ├«n mod ra╚Ťional, f─âr─â emo╚Ťii ╚Öi decora╚Ťiuni inutile, dar via╚Ťa ├«╚Öi face ajust─ârile: totu╚Öi, o cas─â de familie ar trebui s─â fie confortabil─â ╚Öi primitoare. instruc╚Ťie 1? Designerul de la Kiev Yuriy Zimenko a adoptat ideile de interior ale shakerilor americani ╚Öi cuceritorilor Vestului S─âlbatic.

Designerul a ├«mp─âr╚Ťit ├«n mod tradi╚Ťional apartamentul ├«n zone private ╚Öi publice. Camera public─â, a╚Öa cum se vede adesea ├«n imaginile cu camere de zi la mod─â, este un spa╚Ťiu deschis care combin─â un hol de intrare, camera de zi, sufrageria ╚Öi buc─ât─âria. Zona privat─â are dormitoare, dou─â b─âi ╚Öi o garderob─â.

Detalii despre apartament: Un apartament în Kiev de 120 mp. .

Clien╚Ťii: o familie cu un copil.

Dorin╚Ťele lor: Ini╚Ťial au vrut un apartament ├«n stil loft, dar apoi au ales un stil american de la ├«nceputul secolului XX.

Clientul a dorit s─â decoreze cu orice pre╚Ť acest apartament spa╚Ťios dintr-un cartier nou din Kiev ├«ntr-un stil loft brutal. Dar, uit├óndu-se la fotografiile interioarelor la mod─â pentru camera de zi ╚Öi alte camere de locuit, unde pere╚Ťii de beton ╚Öi zid─âria de c─âr─âmid─â au ├«nlocuit tapetul, posterele ╚Öi graffitile au ├«nlocuit decorul, iar metalul ╚Öi texturile aspre au dominat totul, au avut tendin╚Ťa de a se orienta spre ceva mai casnic ╚Öi mai respectabil. De╚Öi nu se dorea nici renun╚Ťarea la ideea unui interior ra╚Ťional ╚Öi bine organizat. camer─â de zi la mod─â ├«n stilul minimalismului, fuziune sau eclectic nu le-a pl─âcut. Yuri Zimenko a sugerat ca acestea s─â r─âm├ón─â ├«n stilul interioarelor americane de la ├«nceputul secolului al XX-lea.. c├ónd revolu╚Ťia industrial─â a dat na╚Ötere unui mediu mai ra╚Ťional, cu primele elemente de design industrial. ├Än plus, el a introdus clien╚Ťii ├«n stilul shakerilor americani ╚Öi al cuceritorilor Vestului S─âlbatic, care nu erau sentimentali ╚Öi au creat confort cu cele mai simple mijloace.

Cite╚Öte mai mult  Apartament cu un accent artistic: designer Lena Inashvili

Interioarele de living de lux tind s─â fie mai emo╚Ťionale. Aici predomin─â o linie riguroas─â, grafic─â. Mobilierul este redus la minimum: dou─â comode simple din lemn ├«nchis la culoare, mobilier tipic Shaker din secolul al XIX-lea, ├«ngrijit ╚Öi simplu, ╚Öi un raft deschis. Carourile ( ├«n tapi╚Ťeria canapelelor ) ╚Öi romburile shaker ( ├«n covoare ) domnesc suprem ├«n decora╚Ťiunile din ╚Ťes─âturi;. Fotoliul din piele pe un cadru metalic este tot America, doar c─â din anii 1930, un remake al operei celebrului arhitect Mies van der Rohe.

Interioarele la mod─â ale livingului, combinate cu buc─ât─âria ╚Öi sufrageria, sunt zonate inteligent. Aici, buc─ât─âria este separat─â de sufragerie cu parchet. ╚śi sufrageria este diferit─â de camera de zi, datorit─â unui aranjament diferit al ferestrelor ╚Öi a faptului c─â toate scaunele din camera de zi sunt orientate ├«n direc╚Ťia opus─â. O podea ├«n carouri alb-negru, jaluzele riguroase la ferestre, corpuri de iluminat art deco, panouri ├«ntunecate pe pere╚Ťii buc─ât─âriei, scaune tapi╚Ťate ╚Öi o canapea, acoperite cu o ╚Ťes─âtur─â ├«n carouri – un astfel de interior ar putea foarte bine s─â decoreze apartamentele unuia dintre primii zg├órie-nori din Chicago.

Baia principal─â este decorat─â ├«n stil industrial chic timpuriu. Stilul este definit de iluminarea de pe laturile oglinzii cu ram─â sever─â, de podeaua ├«n carouri ╚Öi de piedestalul din fier forjat al chiuvetei. ╚śi aici, totul este t─âiat ├«n p─âtrate. Interiorul este ╚Ťinut de linii orizontale ╚Öi verticale clare. Combina╚Ťia de albastru intens cu albastru vi╚Öiniu ├«nchis ├«n perdele ╚Öi covor este deosebit de bine aleas─â, deoarece aceste accesorii adaug─â o not─â foarte respectabil─â interiorului.

Cite╚Öte mai mult  Planul casei de ora╚Ö: designer Alexander Beloborodov

├Än timp ce schema cromatic─â a camerei de zi este dominat─â de dou─â culori: alb ╚Öi toate nuan╚Ťele de maro, de la aproape negru la bej, ├«n dormitor, designerul s-a ab─âtut de la aceast─â regul─â. Albastrul ╚Öi portocaliul se adaug─â la culorile calme, rezult├ónd o atmosfer─â mai senzual─â ╚Öi mai emo╚Ťional─â.

Col╚Ťul de lectur─â din dormitor, vizavi de pat, p─âstreaz─â un stil "american": un fotoliu "bun ╚Öi vechi", parc─â venit de la o ferm─â, o lamp─â de podea ├«n stilul primelor l─âmpi func╚Ťionale din anii 1920, un covor din piele de vac─â pe podea, de╚Öi a primit un tratament modern de design: sunt "pete" pitore╚Öti ├«mpr─â╚Ötiate de-a lungul pielii…

Camera copiilor este proiectat─â ├«n acela╚Öi mod ca ╚Öi restul apartamentului, dar ├«ntr-un mod mai "delicat": liniile grafice care contureaz─â interiorul sunt foarte subtile aici. Albul domin─â clar combina╚Ťia de culori cu diferite nuan╚Ťe de maro. Accente ro╚Öii ╚Öi ╚Ťes─âturi cu motive de copii, de╚Öi ├«n alb ╚Öi negru, au fost ad─âugate pentru a anima acest tablou lini╚Ötit.

Poveste de mansard─â.. Participant la concursul "Cel mai bun design plat" la . Mai multe fotografii pot fi v─âzute pe pagina proiectului:

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: