New York: micro-loft de 40 mp.

Manhattan, pereți de cărămidă, zonare pe înălțime… acest apartament avea tot ce era necesar pentru a deveni un loft ideal, deși micuț. Și a devenit.

Arhitecții au făcut un efort pentru a transforma un duplex întunecat, care arăta ca o casă de oraș victoriană sumbră, undeva la țară, într-un spațiu deschis, plin de lumină, confortabil și modern, care se potrivește perfect cu stilul zonei la modă și scumpe din New York.

Informații despre unitate:
Locație: New York City
Suprafață: 40 mp.
Anul: 2012
Arhitecți:
Scott Specht & Louise Harpman
biroul de design Specht Harpman
stil loft, atât de populară în Manhattan și perfectă pentru acest apartament, cu o zonă de înălțime, pereți de cărămidă și vedere spre Manhattan. Apartamentul este împărțit în niveluri, fiecare dintre ele fiind o zonă logică separată. Ușor "scufundat" Bucătărie ( care era cea originală ), apoi un living mic, dar dublu, deasupra căruia, ca un balcon, atârnă un dormitor deschis o altă idee de mansardă. Al patrulea nivel este acoperișul, la care se poate accesa direct din locuință, iar aici arhitecții au proiectat o mică grădină.

Pentru a vă face o idee despre cât de inteligent au folosit arhitecții de la Specht Harpman spațiul de 40 m², aruncați o privire la imaginile cu interiorul apartamentului înainte de conversie.

Din cauza pereților goi, întregul apartament era format din "cabine" minuscule.

Amenajarea apartamentului după reamenajare.

Amenajarea interioară a unui studio de 40 mp în Tres Torres, Londra. Conceptul de design al firmei Specht Harpman sugerează că spațiul este împărțit în zone logice, toate acestea fiind vizibile, ceea ce face ca apartamentul să fie cât se poate de luminos, aerisit și spațios într-un spațiu atât de mic.

Citește mai mult  Cum de a proiecta o casă de țară în stil provensal?

Au fost folosite doar două culori, ceea ce conferă interiorului un aspect omogen, dar nu plictisitor. Toate zonele logice sunt evidențiate de culoarea închisă a lemnului: pardoseala, scara, pervazul dormitorului.

Apartamentul este luminos: șorțuri de sticlă, rafturi, dulapuri albe lustruite și pereți vopsiți în alb, care păstrează textura cărămizii Un favorit în stil loft.

Având în vedere dimensiunile atât de mici, fiecare centimetru din spațiul mansardei este funcțional. De exemplu, scara nu numai că leagă camerele, dar acționează și ca spațiu de depozitare suplimentar, datorită sertarelor încorporate.

Arhitecții s-au inspirat, în propriile lor cuvinte, din comoda japoneză tradițională kaidan-dansu, care combină funcțiile unui sistem de depozitare și ale unei scări.

O baie mică, dar foarte funcțională, este ascunsă sub scări. În spatele ei intrări în apartament.

Aici se poate vedea mai ales cum arhitecții au "promovat nivelul dormitorului, astfel încât patul să se poată ridica liber aici.

Scara spre balcon are și ea un fel de inspirație Kaidan.

La etaj- un mic balcon ( transformat de arhitecți într-o grădină modernă ) cu o priveliște minunată, tipică pentru Manhattan.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: