Apartament pentru un cuplu tânăr: compact, ușor, confortabil

Când a proiectat un mic apartament pentru un cuplu tânăr, Serghei Samovarov a folosit un minim de mobilier și accesorii, dar a încercat să facă interiorul cât mai confortabil posibil. Rezultatul este un spațiu modern și confortabil, cu accente și soluții interesante, plin de lumină și aer.

Informații plate: garsonieră

Despre proprietari: cuplu tânăr în dragoste

Dorințele clienților: creați o atmosferă deschisă și pozitivă

Nu ar fi dificil să se transforme o cameră mare cu trei ferestre în două camere izolate. Cu toate acestea, designerul Serghei Samovarov a propus o amenajare a apartamentului în formă de studio, cu o atmosferă deschisă, luminoasă și pozitivă, care este foarte potrivită pentru un cuplu tânăr îndrăgostit. Camera mare găzduiește camera de zi și bucătărie-sufragerie. Designerul a creat un dormitor confortabil și mic într-o cameră, care, din cauza dimensiunii sale, poate fi numită o nișă: există doar un pat și o noptieră. Dar spectaculoasa căpătâiță din fier forjat poate fi văzută din camera de zi printr-un perete despărțitor din sticlă care servește ca ușă glisantă a dormitorului. În general, la fel ca toate layout-urile plate interesante, interiorul arată ușor și relaxat, deși, datorită particularităților layout-ului, autorul proiectului a trebuit să rezolve probleme destul de complicate.. De exemplu, pentru a dezlega "nodul" Cu mai multe uși care dau în holul de intrare.

Partea din spate a canapelei este o limită convențională care separă camera de zi de bucătărie-sufragerie. Corpurile de iluminat sunt, de asemenea, utilizate pentru zonare: fiecare dintre "camere" are propriul sistem de iluminat original. De-a lungul peretelui lung există trei ferestre; designerul a completat acest aranjament vizual prin plasarea de lucrări de artă și tablouri înrămate între ferestre. cu picturi în stâlpii dintre ferestre.

Citește mai mult  Apartament pentru un burlac matur: designer Tatiana Osina

Zona de bucătărie-sufragerie este organizată sub forma literei "U": pe două laturi – chiuveta, aragazul și sistemele de depozitare, pe a treia – masa. Peninsula servește pentru gătit și luat masa, în timp ce masa din partea dinspre living poate fi folosită ca suprafață de lucru.

Micul dormitor este separat de camera de zi printr-o partiție transparentă și o perdea frumos drapată. Designul și amenajarea apartamentului dvs. pot evolua în timp – iar aceste cupluri tinere vor trebui să se gândească la o ușă mai sigură atunci când sosesc copiii, dar pentru moment dormitorul din spatele geamului creează o atmosferă romantică.

Oglinda asimetrică de pe peretele băii seamănă cu candelabrul de pe tavanul camerei de zi. Mobilierul de baie în acest caz este într-adevăr mobilier în sensul deplin al cuvântului, transformând o "baie" banală într-o baie rafinată.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: