O casă de țară cu o vară veșnică în ea: designerul Anton Naselevets

Interiorul elegant al unei camere de zi într-o casă de țară cu un interior eclectic în tonuri albe și o grădină verticală veșnic verde

Un proiect realizat de designerul Anton Naselevac, participant la concursul "Grădinăritul vertical al interiorului ( 3D )"

Designerul Anton Naselevets a creat interiorul camerei de zi într-un apartament dintr-un complex rural, unde proprietarii s-au mutat, căutând apropierea de natură. Un interior de living elegant, cu detalii vintage, lemn învechit și țesături din in. accentuează tonul general al "casei de la țară" atmosfera din această casă detalii. Cele mai multe sunt albe: candelabrul original, colivie, pianul, pianul alb.. O bicicletă evident decorativă, o mașină de scris rară. Copaci vii atractivi în căzi și o grădină verticală cu frunze veșnic verzi, cu iluminare caldă. Acest mediu ridică întotdeauna starea de spirit: interiorul camerei de zi reînvie vara luminoasă și caldă, chiar și în zilele ploioase.

Citește mai mult  Pine Forest: Interiorul unei case de țară pentru un cuplu îndrăgostit de Bali
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: