O casă din două jumătăți: designerul Elena Anisimova

Interior în dublu exemplar. Casa spațioasă din lemn este destinată locuirii a trei generații de familie, dar la cererea clientului, designul diferitelor "zone" se face în același mod.

Interiorul camerei de zi într-o casă din lemn, proiect de Elena Anisimova din cadrul concursului Best Residential Interior Design.

Proprietarii acestui proiect, reprezentanți a trei generații ale familiei extinse, au dorit o soluție non-trivială care să se potrivească cu valorile familiei. Ca răspuns, designerul Elena Anisimova a sugerat o opțiune de amenajare interesantă: casa este împărțită în mod convențional în două jumătăți, care se oglindesc una pe cealaltă, cu o sală de sport între ele. Astfel, camera de zi din casa de lemn a fost repetată în două variante. Interioarele, proiectate într-un stil modern, minimalist, cu materiale de înaltă calitate, diferă doar prin culoarea textilelor, detalii și accesorii. Elementele de bază, inclusiv pereții din lemn vopsit în alb și grinzile din lemn închis din tavan, sunt aceleași. De altfel, acest design a contribuit la îndeplinirea unei alte condiții obligatorii a clienților pentru a evita asocierile cu o colibă de lemn. Interioarele casei din lemn din afara orașului au devenit brusc o reminiscență a apartamentului de oraș în stil loft.

Citește mai mult  O casă în stilul unui conac Românesc de țară: designerul Denis Karpikov
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: