Om de familie

Chiar ├«nainte de Cr─âciun, industria cinematografic─â american─â ador─â s─â-╚Öi mul╚Ťumeasc─â spectatorii cu o nou─â poveste cinematografic─â. Filmul cu un titlu molipsitor "The Family Man", lansat ├«n 2000, este ca orice alt─â poveste de Cr─âciun despre valorile familiei.

Ce pre╚Ťuie╚Öti cel mai mult ├«n via╚Ť─â?? Carier─â, lux ╚Öi singur─âtate? Sau dragostea, confortul familiei ╚Öi mizeria unui loc de munc─â neiubit? Nu v─â gr─âbi╚Ťi. Personajul lui Nicolas Cage a avut ╚Öansa de a ├«ncerca ambele variante. Ce ar alege Jack – s─â fie pre╚Öedintele unei mari firme de investi╚Ťii ╚Öi s─â locuiasc─â ├«ntr-un penthouse de lux sau s─â fie un mic v├ónz─âtor de anvelope ├«nghesuit ├«ntr-o cas─â mic─â cu so╚Ťia ╚Öi cei doi copii mici??

Ce avem??

Biroul corporativ. Motto-ul camerei de lucru simplitate ordonat─â. Geamuri largi ╚Öi o priveli╚Öte frumoas─â Decorul principal al biroului lui Jack. Un birou aproape gol, elegant ( o mas─â mare din lemn pre╚Ťios pe picioare sub╚Ťiri ) ╚Öi o pereche de fotolii ad├ónci pentru clien╚Ťi- asta e toat─â mobila. Nimic nu ar trebui s─â distrag─â aten╚Ťia de la activit─â╚Ťile importante. ( tonuri de maro moale ) conversa╚Ťie discret─â ╚Öi discret─â.

Cite╚Öte mai mult  Fran╚Ťa: Apartament 50mp.

Biroul "șefului cel mare" trebuie să aibă o piesă emblematică de design. Jack's este celebrul corp de iluminat Isamu Noguchi, produs de Herman Miller în America și Vitra în Europa.

 • Lamp─â Akari J1 de Vitra, design de Noguchi Isamu.
 • Lamp─â de podea Falkland de Danese Milano, design Munari Bruno.
 • Lamp─â de podea Fantasma de la fabrica Flos, design Scarpa Tobia ╚Öi Afra.
 • Lamp─â de podea Honey F de Rotaliana, design Donegani Dante, Lauda Giovanni.

Camera de zi Penthouse. Luxos f─âr─â s─â clipeasc─â. Acelea╚Öi culori discrete ca ╚Öi ├«n biroul lui Cage. Lumin─â slab─â, mobilier elegant din piele, mas─â de cafea din granit de designer . Pe pere╚Ťi sunt at├órnate picturi ale unor arti╚Öti celebri.. Jean-Michel Basquiat, Cy Twombly ╚Öi Francis Bacon. Dar este pu╚Ťin probabil s─â spun─â ceva despre preferin╚Ťele personale ale protagonistului. Interior ├«n h├órtie de calc A╚Öa ├«╚Öi imagineaz─â ei casa burlacului bogat ╚Öi de succes, a c─ârui singur─â speran╚Ť─â ├«n via╚Ť─â este s─â se g─âseasc─â ├«n casa b─ârbatului bogat ╚Öi de succes munc─â.

Mobilierul din piele arată foarte bine în zonele de lucru. Sau în interioarele austere, masculine, cum ar fi în camera de zi a lui Jack.

 • 2-ZIP ZS01 de Matteograssi, design de Dordoni Rodolfo.
 • Fotoliu Gaston de Walter Knoll, design EOOS.
 • Fotoliu Living Landscape 750 de Walter Knoll, design EOOS.
 • Fotoliu Intreccio de la fabrica Rossi di Albizzate, design Luberti Antonella.

Așa cum ar fi putut fi?

Dormitor. Imagina╚Ťi-v─â groz─âvia protagonistului filmului, proprietarul unei companii de investi╚Ťii care locuie╚Öte ├«ntr-un penthouse de lux: adoarme ├«n propriul pat, se treze╚Öte… ├Äntr-un dormitor necunoscut, ├«mp─âr╚Ťind patul cu o veche iubire pe care a abandonat-o cu ani ├«n urm─â pentru o carier─â. # ├Än loc de un pat elegant # patul bunicii, cu o c─âp─ât├ói╚Ť─â sculptat─â ╚Öi monograme, ├«n loc de opere de art─â.. Desene de copii pe perete, ├«n loc de confortul ╚Öi singur─âtatea obi╚Önuit─â haosul unei vie╚Ťi de familie nefamiliare.

Cite╚Öte mai mult  C├ót de u╚Öor este s─â creezi un interior ├«n stil fusion: 6 sfaturi de la designer

Capetele de c─âp─ât├ói personalizate pot fi un adev─ârat punct de atrac╚Ťie al dormitorului t─âu. Arunca╚Ťi o privire mai atent─â la selec╚Ťia noastr─â.

 • Pat 1022 de Bernard Siguier.
 • Juliet Caned bedstead by And So To Bed.
 • Pat ART. 688 de la fabrica Zilio.
 • Pat A din fabrica Sensato Casa.

Camera de zi. Este evident.. Este pu╚Ťin probabil ca designul acestui interior s─â fi fost realizat de un designer. Plafoanele deja joase pun ╚Öi mai mult─â presiune asupra camerei din cauza culorii gre╚Öite a pere╚Ťilor. Pere╚Ťii de culoare burgund─â bogat─â ╚Öi marginile largi ale tavanului transform─â ├«nc─âperea ├«ntr-un semisubsol. ╚śi iat─â ├«mp─âr╚Ťirea pe zone.. a╚Öa cum ar trebui s─â fie pentru o re╚Öedin╚Ť─â familial─â. ├Äntr-o singur─â jum─âtate.. «vestiar" Sala de mese, ├«n cealalt─â.. o sal─â de televiziune unde copiii se pot juca ├«n timp ce adul╚Ťii ├«╚Öi distreaz─â oaspe╚Ťii. Detaliu interesant.. Bare de fereastr─â joase ca pere╚Ťi desp─âr╚Ťitori. Este convenabil de utilizat ├«n oricare dintre zone.

Cum de a crea uniformitate ├«ntr-o camer─â? Asorta╚Ťi un candelabru clasic umbrit cu l─âmpi de mas─â pe picioare sculptate.

 • Chelsom22 lamp─â de Chelsom.
 • Lamp─â L 3019 de la fabrica Air of Provence.
 • Lampa 19978 din fabric─â Mariner.
 • Lamp─â L 1115 de la fabrica Air of Provence.

Buc─ât─ârie. A╚Ťi mai v─âzut vreodat─â buc─ât─ârii at├ót de lungi??! Numeroase dulapuri acoper─â trei pere╚Ťi! ╚śi asta ├«ntr-o familie cu doar doi copii! Este posibil ca p─ârin╚Ťii s─â planifice ad─âugarea la familie, ╚Öi de mai multe ori. Dulapuri ╚Öi dulapuri ├«n jurul mesei de luat masa cu fronturi din lemn, ├«n zona de g─âtit- cu ╚Ťeav─â colorat─â. Ni╚Öe deschise undeva, u╚Öi de sticl─â undeva… O astfel de confuzie ├«n decor pare s─â se datoreze faptului c─â interiorul era ├«n continu─â schimbare, fiind amenajat cu elemente noi.

Cite╚Öte mai mult  Casa din suburbiile Moscovei: designerul Marina Tereshina

Buc─ât─âriile din lemn arat─â confortabil ├«n casa de ╚Ťar─â. V-am oferit c├óteva sugestii pentru diferite fronturi.

 • Buc─ât─ârie Amelie de la fabrica Scavolini.
 • Buc─ât─ârie Tauern din fabrica Schueller.
 • Buc─ât─âria Castellana de la fabrica Atlas-Lux.
 • Buc─ât─ârie Antiqua de LOttocento.

Copilul. Pepinier─â turcoaz.. Cea mai distractiv─â camer─â din cas─â. Mobilierul este excep╚Ťional de func╚Ťional: un p─âtu╚Ť pe ro╚Ťi, o mas─â de schimbat, un piept de sertare pentru lucrurile copilului ╚Öi un col╚Ť de joac─â luminos. Autocolantele juc─âu╚Öe pentru ma╚Öini, perdelele colorate ╚Öi juc─âriile pe post de c├órlige pentru haine adaug─â o not─â de spontaneitate copil─âreasc─â interiorului. Chiar ╚Öi o lamp─â de podea incongruent─â, f─âr─â chip, care nu se potrive╚Öte cu stilul camerei copilului, nu este enervant─â. De ce pepiniera este cadrul final ├«n selec╚Ťia noastr─â? Foarte simplu: copiii au fost cei care i-au permis lui Jack s─â se trezeasc─â ├«ntr-o diminea╚Ť─â ╚Öi s─â realizeze:" Sunt fericit ├«n aceast─â via╚Ť─â!"

Ce ar trebui s─â fie un pat de campanie? Siguran╚Ť─â pentru s─ân─âtatea copilului dumneavoastr─â ├«n primul r├ónd. V─â oferim o gam─â de patru modele din lemn ecologic.

 • Patul Lui&Lei de la Baby Expert.
 • Pat MG.BD.JM.35 de la fabrica Mugali.
 • Pat Balocco de la Baby Expert.
 • Canapea cu pat mic Bloomington de la Riva 1920, design de Dwan Terry.

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: