Paris: apartament de 50 m┬▓.

Acest mic apartament este un adev─ârat ghid de culoare, perfect "a╚Öezat" cum s─â diversifica╚Ťi ╚Öi, ├«n acela╚Öi timp, s─â unifica╚Ťi un interior cu ajutorul culorii.

O tr─âs─âtur─â frumoas─â a acestei camere este abunden╚Ťa de ferestre cu vedere spre dou─â laturi, ceea ce este ├«ntotdeauna o idee bun─â atunci c├ónd se reamenajeaz─â un apartament mic. Arhitec╚Ťii au pus accentul pe acest lucru prin crearea unei zone de living ╚Öi a unei buc─ât─ârii pline de lumin─â.

Informa╚Ťii despre obiect:
Loca╚Ťie: Paris, Fran╚Ťa
Amprenta la sol: 50 mp.
Anul: 2009
Arhitec╚Ťi: Manuel Bonnemazou ╚Öi Agn├Ęs Cambus ( Manuel Bonnemazou, Agn├Ęs Cambus ),
Arhitec╚Ťi Element-S

├Än imagine: Manuel Bonnemazou ╚Öi Agn├Ęs Cambus,
Arhitec╚Ťi

Este o practic─â foarte r─âsp├óndit─â ├«n Europa s─â ├«mp─âr╚Ťi╚Ťi un apartament cu altcineva sau s─â ├«nchiria╚Ťi o parte din apartament unui prieten: acest lucru v─â permite s─â economisi╚Ťi mult la chirie ╚Öi s─â nu locui╚Ťi singur, ci ├«n companie. Acest apartament, situat la ultimul etaj al unei frumoase case de epoc─â din centrul Parisului, este un astfel de.. Exist─â doi reziden╚Ťi permanen╚Ťi. Pentru ca spa╚Ťiul s─â fie la fel de confortabil pentru toat─â lumea, au apelat la arhitec╚Ťii de la Element-S, despre care am scris deja. Arhitec╚Ťii au sugerat ├«mp─âr╚Ťirea apartamentului ├«n dou─â p─âr╚Ťi egale: o zon─â privat─â ├«n care fiecare coleg de apartament are propriul s─âu "vecin" un dormitor la fel de confortabil ╚Öi o camer─â comun─â format─â dintr-o buc─ât─ârie-salon spa╚Ťioas─â, unde se pot ├«nt├ólni ╚Öi primi oaspe╚Ťi.

Camera de zi une╚Öte casa nu numai din punct de vedere al amenaj─ârii, ci ╚Öi din punct de vedere cromatic: aici se ├«nt├ólnesc ╚Öi se ├«mbin─â diferitele culori ale camerelor ├«ntr-o singur─â compozi╚Ťie absolut toate nuan╚Ťele care sunt folosite ├«n interiorul apartamentului. Pe de o parte, diferitele zone sunt apropiate, ceea ce face ca ├«ntregul spa╚Ťiu de locuit s─â par─â integrat, ╚Öi ├«ntotdeauna "joac─â ├«n m├óinile tale" spa╚Ťii mici. Pe de alt─â parte, exist─â multe tonuri alese cu subtilitate, astfel ├«nc├ót cu greu se poate spune c─â este plictisitor sau monoton.

Cite╚Öte mai mult  Un dormitor cu un dormitor ├«n stil minimalist: design de Yanina Filippova ╚Öi Violetta Nikitina

Un proiect de apartament mic. Planul: Grani╚Ťa dintre cele dou─â zone, privat─â ╚Öi comun─â, trece printr-o sal─â mic─â, dar eficient─â din punct de vedere cromatic, un hol… Pute╚Ťi vedea clar pe planul de etaj c─â exist─â suficient spa╚Ťiu ╚Öi pentru zonele func╚Ťionale – o baie spa╚Ťioas─â, un du╚Ö, precum ╚Öi un WC ╚Öi un du╚Ö de la baia spa╚Ťioas─â la sp─âl─âtoria separat─â.

Mobilierul din catifea colorat─â, cu perne exact asortate ╚Öi un scaun de mas─â din bambus colorat neobi╚Önuit de la Ekobo arat─â foarte bine pe pere╚Ťii albi imacula╚Ťi. Holul, u╚Öor supra├«n─âl╚Ťat fa╚Ť─â de camera de zi, ac╚Ťioneaz─â ca un "tampon", Podeaua separ─â zona privat─â de cea comun─â ╚Öi, ├«n acela╚Öi timp, indic─â grani╚Ťa dintre buc─ât─ârie ╚Öi camera de zi.

Amenajarea apartamentului: de la gri-albastru în holul mic la gri-albastru și gri-violet în dormitoare.

Podeaua din buc─ât─ârie, care face trecerea spre camera de zi, este din ciment gri-murdar. Ornamentarea pl─âcilor cu diferite modele ├«mpiedic─â aceast─â podea s─â par─â plictisitoare. Aici pute╚Ťi vedea c─â apartamentul nu are detalii neinten╚Ťionate.. Chiar ╚Öi vesela este ├«n ton cu schema general─â de culori a apartamentului.

Mobilierul de buc─ât─ârie este realizat la comand─â, conform schi╚Ťelor designerilor, strict pe m─âsura spa╚Ťiului destul de compact. Dulapuri din MDF l─âcuit cu blat de lucru din Corian. Buc─ât─âria mic─â este extrem de func╚Ťional─â: totul se potrive╚Öte aici- de la cuptor ╚Öi cuptorul cu microunde la ma╚Öina de sp─âlat vase. Acest lucru este realizat prin dulapuri ├«ncorporate ├«ntre buc─ât─ârie ╚Öi dormitor.

Unul dintre dormitoare are o schemă de culoare albastru-gri, frumos pusă în valoare de o cuvertură de pat din lenjerie de culoare muștar.

Cite╚Öte mai mult  Hotel ├«ntr-un avion

Deoarece apartamentul este situat la ultimul etaj, de fapt, la mansard─â, are pere╚Ťi destul de unici, care sunt ├«n unele locuri considerabil ├«ngro╚Öate. De aici ╚Öi forma neobi╚Önuit─â a dormitorului cu un col╚Ť bizotat, pe care arhitec╚Ťii au folosit rafturi de c─âr╚Ťi pentru a decora.

Al doilea dormitor este ├«n mov ╚Öi gri. Aici se afl─â patul, dulapurile ╚Öi un spa╚Ťiu de lucru confortabil.

Dac─â v─â uita╚Ťi la plan, vede╚Ťi c─â acest dormitor este pu╚Ťin mai mic dec├ót al doilea dormitor, deci nu exist─â spa╚Ťiu pentru un dulap mare ├«ncorporat, dar asta nu ├«nseamn─â c─â nu exist─â suficiente spa╚Ťii de depozitare: ele sunt peste tot, inclusiv spa╚Ťiul de sub pat.

O ni╚Ö─â de form─â complex─â o caracteristic─â arhitectural─â a apartamentului, nu un capriciu al arhitec╚Ťilor. Cu toate acestea, ei au reu╚Öit s─â ├«nving─â perfect aceast─â anomalie interioar─â, cre├ónd aici un raft original ╚Öi, cel mai important, confortabil.

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: