Patru într-un apartament cu două dormitoare: Unde să ascundeți lucrurile

Designerii au găsit o modalitate de a organiza haosul de depozitare într-un apartament locuit de o familie cu doi copii. Studiați proiectul de renovare și reamenajare al firmei de arhitectură Victory Design.

Un raft în camera de zi joacă un rol important în cameră: separă zona de dormit de micul spațiu de lucru. A fost concepută pentru a fi funcțională atât pe partea canapelei ( una dintre secțiuni poate fi folosită ca noptieră ) cât și pe partea de calculator.

Iată fundalul apartamentului: Apartament cu un dormitor de 52 mp. . la etajul 5 al unei clădiri de panouri cu ferestre cu vedere spre o piață liniștită.

Proprietarii de apartamente: Un cuplu tânăr cu o fetiță care așteaptă al doilea copil.

Dorințele clientului: creați un mediu confortabil pentru toți membrii familiei.

Amenajarea apartamentului cu 2 camere.

Renovarea unui apartament cu 2 camere a început cu reamenajarea. Arhitecții de la Design Victory s-au confruntat cu provocarea de a Scopul a fost de a face din bucătărie o bucătărie foarte luminoasă și aerisită «se potrivesc" într-un apartament mic pentru o familie de patru persoane. Punctul de plecare al renovării apartamentului cu 2 camere a fost o aranjare atentă a diferitelor sisteme de depozitare.. trebuiau să fie cât mai spațioase cât mai puțin spațiu posibil, fără a aglomera interiorul. Tot mobilierul se bazează pe desenele designerilor, iar pereții sunt "mutați" pentru o poziționare optimă.

Mutați unul dintre pereții copilului ușor spre interior, astfel încât să creați spațiu pentru un dulap cu drepturi depline în hol. Nișa pentru un dulap în dormitor-cameră de zi a fost deja acolo, a fost necesar doar să o mărim ușor prin reducerea ușii. spațiul de dormit este separat de spațiul de lucru cu o unitate de rafturi, care este funcțională pe ambele părți. fronturile rafturilor sunt proiectate astfel încât să nu blocheze lumina soarelui, dar lumina monitorului nu împiedică o persoană să doarmă. Camera copiilor are, de asemenea, spațiu pentru dulapuri. Ele nu sunt uriașe, dar zona fiecărui copil.. sale.

Citește mai mult  Foaier într-o casă detașată: strălucire albă strălucitoare

Baia, inițial separată, a fost integrată și a ajuns să aibă un spațiu pentru o baie mică ( nu pentru a sta jos, la urma urmei! ) atât pentru mașina de spălat, pe care clienții nu au vrut să o mute în bucătărie, cât și pentru chiuveta cu o aripă mare ( dorința stăpânei ).

Nu mai puțin importantă a fost introducerea culorii în interior. Clientul a dorit să se îndepărteze de schema tradițională de culori bej. Rezultatul este un interior care combină nuanțe sofisticate de albastru, maro și gri cald pe un fundal foarte deschis și însorit podele și pereți neutri. În camera de zi, au fost adăugate câteva accente de roșu. Bucătăria a fost făcută foarte ușoară și de vară. Iar în baie folosim un albastru saturat.

În ciuda dimensiunilor sale mici, holul arată cât mai spațios posibil, toate echipamentele și obiectele mici sunt ascunse: routerul pentru rețeaua de calculatoare de acasă este ascuns în spatele ușii raftului suspendat, cutia electrică – în spatele ecranului de sus, pantofii sunt plasați într-un fel de sertar-banchet.

Un dulap mare, cu un mezanin pentru îmbrăcăminte exterioară și încălțăminte, este realizat în aceeași culoare ca și mobilierul din dormitor și camera de zi, conform schițelor designerilor.

Nișa din camera de zi găzduiește un dulap multifuncțional mare. Un dulap, o bibliotecă și o comodă.

Ca decor deasupra canapelei, a fost atârnat un șnur metalic peste canapea, permițând ca fotografiile și desenele copiilor să fie atârnate pe ea, facilitând astfel schimbarea expozițiilor.

Un șorț de bucătărie din gresie verde și țesături verzi combinate cu mobilier alb și pereți și podele luminoase creează un sentiment de o zi de vară proaspătă. În plus, mobilierul de bucătărie alb, lucios, mărește vizual spațiul.

Citește mai mult  Un mic apartament cu mobilier de designer

Am decis să nu facem o ușă spre bucătărie, dar în schimb să combinăm spațiul cu zona de intrare. Instalațiile de perete și de tavan din bucătărie continuă tema interiorului lăptos din hol.

Lângă fereastră, sunt amplasate două dulapuri identice, cu o suprafață de lucru între ele. Acest lucru lasă destul spațiu pentru jocuri în mijlocul camerei.

Un pat supraetajat este salvator într-un spațiu mic, unde va sosi în curând un al doilea ocupant mai mic.

Baia separată a fost inițial unită, câștigând astfel spațiu. Sub blatul de lucru special există o mașină de spălat.

gresie albastră pe podea și alb pe pereți – o combinație foarte liniștită și plăcută, pe un perete ambele culori sunt mozaicate împreună.


Fotografii prin amabilitatea biroului de arhitectură Design Victory


Alegerea mobilierului de depozitare

Comoda înaltă Vela de Camelgroup Cabinetul Porada Orbit Isola 7508 dulap de Tonin casa
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: