Soluție de baie pentru casa de la țară: Architectural Group Rehouse design

Chiar și o chiuvetă poate deveni un punct de plecare pentru creativitate. Lavoarele elegante din baie, dimensiunea spațioasă și tonurile de bej creează atmosfera pentru o baie fără grabă.

Chiuvete de baie și proiect de la Grupul de Arhitectură Rehouse – participant la concursul Best 3D Bathroom Interior la

Dimensiunea băii din dormitorul principal a permis atât un bol, cât și o chiuvetă în baie, dar clientul a ales să păstreze spațiul cât mai liber posibil. Cabina ieftină era ascunsă în spatele unui perete, iar nișa mare din zona de intrare era ocupată de două chiuvete de baie individuale. Un candelabru mare decorează tavanul și un fotoliu în colțul camerei. Astfel, camera a fost transformată dintr-o zonă funcțională într-o adevărată cameră de baie. Lavoarele de baie din colecția Vitra Piu Due, cu bolurile lor dreptunghiulare și colțurile rotunjite, dau tonul pentru designul întregii încăperi. Chiuvetele de baie sunt amplasate într-o nișă cu iluminare pe laterale și sunt dotate cu robinete metalice care se armonizează cu rama largă a oglinzii. Chiuvetele de baie sunt completate de un WC și un bideu Vitra Matrix.

Grupul de arhitecți Rehouse- proiect participant la concursul "Design de baie 3D" la

Citește mai mult  Casă de familie spațioasă în Harkov: designer Roman Lesovoy
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: