Spațiu deschis lucios în spiritul lui Salvador Dali: designerul Dmitri Aranchiy

Un interior futurist, a cărui legătură principală este un tavan neobișnuit care seamănă cu tentaculele unei caracatițe și care strălucește de roșu și roz.

Un proiect al designerului Dmitry Aranchego – câștigător al concursului "Cel mai bun design de apartament"

Interiorul acestui apartament de 115 mp din Kiev.Barul are un format open space. Elementul unificator al soluției este plafonul luminos, care amintește de tentaculele caracatiței, sau mai degrabă de geometria acesteia. Acesta este un design de tavan cu principalele puncte- este un fel de "cratere" pentru corpurile de iluminat din centrul zonelor principale ale apartamentului. Se poate spune că interiorul este stratificat, cu culori, modele și texturi care se îmbină ușor unele cu altele – un fel de Salvador Dali de designer, în special în ceea ce privește designul plafonului. În această soluție izbitoare, pentru prima dată în practica arhitecturală ucraineană, o mașină CNC cu 5 axe a fost folosită pentru a produce un panou de piatră artificială/convex cu găuri pentru sticle de vin, atașat la pilon și la tejgheaua barului adiacent.

Un proiect realizat de designerul Dmitry Aranchego participant la concursul "Cel mai bun design de apartament

Citește mai mult  O casă frumoasă într-un sat de vacanță: cel mai bun proiect la cea de-a cincea ediție a concursului PinWin
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: