Studio pentru relaxare: proiect de Marina Sarkisyan

Pinii din afara ferestrei completeaz─â perfect acest interior relaxant ╚Öi lini╚Ötit. Rela╚Ťia de dragoste furtunoas─â dintre interior ╚Öi panorama uimitoare a p─âdurii s-a ├«ncheiat cu o "c─âs─âtorie" fericit─â ╚Öi de succes.

Secretul acestui apartament confortabil este o combina╚Ťie armonioas─â ├«ntre designul cromatic, decorul bine g├óndit ╚Öi priveli╚Ötea de la fereastr─â.

Informa╚Ťii despre apartament: 26,5 mp. Baia este o solu╚Ťie foarte practic─â, mai ales ├«n b─âile mici, unde fiecare metru p─âtrat conteaz─â.

Proprietarul apartamentului: tânără femeie.

Dorin╚Ťa clientului: Un apartament confortabil, cu o not─â de nostalgie.

Amenajarea spa╚Ťiului de studio cu amplasarea mobilierului.

Clientul a cump─ârat studioul pentru a se retrage din agita╚Ťia ora╚Öului. Dar nu-╚Öi poate imagina via╚Ťa f─âr─â luminile marelui ora╚Ö! O astfel de contradic╚Ťie a st├órnit interesul designerului Marina Sarkisyan. A fost un proiect la care a fost distractiv s─â lucrezi, recunoa╚Öte ea. Principalele dorin╚Ťe ale clientului Pentru a crea un interior confortabil ╚Öi confortabil autorul proiectului realizat cu ajutorul culorii. Starea de lini╚Öte ╚Öi relaxare este inspirat─â de combina╚Ťia de culori optimiste L─âm├óie ╚Öi ment─â, f─âr─â contraste puternice. Baia a fost o excep╚Ťie Este vopsit ├«ntr-o culoare portocalie, care ├«i d─â un aer optimist. Pentru c─â nu a fost necesar─â reamenajarea, spa╚Ťiul a fost zonat prin utilizarea de materiale ╚Öi texturi diferite ( lambriuri din lemn, vopsea, tapet ). Rezultatul este un decor confortabil ╚Öi bine amenajat, care face pentru un apartament de vacan╚Ť─â confortabil ╚Öi relaxant.

Pentru a extinde vizual spa╚Ťiul destul de ├«ngust al holului, designerul a folosit dou─â tipuri de tapet- Domnul. Perswall cu un model grafic ├«n combina╚Ťie cu pardoseala de la Eijffinger cu dungi orizontale.

Studioul are toate cele necesare.. Exist─â o buc─ât─ârie mic─â, o zon─â de relaxare ╚Öi o mul╚Ťime de spa╚Ťii de depozitare. Zona mic─â de buc─ât─ârie a reu╚Öit s─â g─âzduiasc─â un frigider ├«ncorporat, un aragaz, o chiuvet─â ╚Öi chiar o mas─â de luat masa. ╚śi canapeaua se transform─â ├«n pat noaptea.

Cite╚Öte mai mult  Studio apartament ├«n stil minimalist: designerul Vitaly Svyatyuk

Limita dintre buc─ât─âria-sufragerie ╚Öi camera de zi este marcat─â vizual de un r├ónd de panouri de perete. Culoarea cald─â a lemnului, combinat─â cu culoarea bl├ónd─â a pere╚Ťilor, creeaz─â o atmosfer─â unic─â de luminozitate, confort ╚Öi lini╚Öte.

Baia ocup─â doar un spa╚Ťiu modest, dar este complet echipat─â cu toate facilit─â╚Ťile sanitare necesare.

Cabin─â de du╚Ö mini cu u╚Öi din sticl─â transparent─â instalat─â ├«n baie. O solu╚Ťie deosebit de potrivit─â pentru b─âile mici, unde fiecare centimetru p─âtrat conteaz─â.

Proiectul designerului Marina Sarkisyan Participant la concursul "Cel mai bun design 3D al unui apartament de până la 70 mp. " la .

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: