Irina Kalinina despre aparatele inovatoare

Care sunt semnele unui aparat bun? În ce direcție se îndreaptă?? La ce să ne așteptăm și ce să cumpărăm pe piața Românesc? – explică directorul de marketing de la Miele CIS Ltd.

În imagine: Irina Kalinina, șefa departamentului de marketing Mila CIS Ltd.

Două linii de design. În apartamentele contemporane, bucătăria devine o parte integrantă a spațiului de locuit Acest lucru înseamnă că bucătăriile montate trebuie să se integreze în restul interiorului. Acesta este motivul pentru care, cu noua generație 6000 de aparate de bucătărie, oferim acum două linii de design complet diferite- PureLine, pentru bucătăria minimalistă, în plan deschis, și ContourLine, pentru bucătăria în plan deschis pentru interioarele mai tradiționale. Avem, de asemenea, o gamă de aparate de bucătărie încorporate care sunt complet ascunse în spatele fronturilor de bucătărie.

Despre interfețe intuitive. În ultima vreme, a existat o cerere tot mai mare pentru aparate mai simple și mai ușor de utilizat. Este o reacție la supraîncărcarea de informații pe care o primim în fiecare zi. Urmând această tendință, Miele a dezvoltat un nou concept de interfață de utilizator. Acesta spune că toate aparatele Miele, de la cele cu butoane și butoane rotative standard până la cele cu ecran tactil din gama noastră emblematică, sunt incredibil de simple, intuitive și ușor de utilizat.

Despre afișajele smartphone-urilor. Succesul gadgeturilor cu ecran tactil a avut un impact major asupra controlului aparatelor electrocasnice. Pentru gama Generation 6000 de electrocasnice am dezvoltat un sistem de control tactil, M Touch, care stabilește noi standarde în industrie. Acesta este un ecran tactil color TFT de înaltă rezoluție. Utilizatorul interacționează cu ecranul, la fel ca la un smartphone, astfel încât puteți accesa toate opțiunile de meniu printr-o simplă atingere a unui deget. Nu există decorațiuni sau gadgeturi sofisticate, foarte simplu și intuitiv.

Citește mai mult  Magia confortului Stressless

Trei semne ale unei tehnologii bune. În primul rând, este vorba de "designul atemporal". Modele vin și pleacă, noi suntem aici pentru a vă ajuta Cum să vă asigurați că aparatele Miele rămân în armonie ani de zile în orice interior. Alte două caracteristici Aparatele Miele economisesc energie – ele combină un număr maxim de funcții într-un singur aparat cu un nivel deosebit de ridicat de confort și simplitate în utilizare.

Top 6 aparate inovatoare de la Miele Alegerea lui Irina Kalinina

1. Robot aspirator Scout RX1. Primul aspirator robot din istoria Miele. Datorită sistemului de navigație inteligentă, puteți naviga drept înainte. Mișcările precise sunt asigurate de o cameră digitală care scanează tavanul camerei de mai multe ori pe minut. Aspiratorul are o durată de viață lungă datorită bateriei litiu-ion.

2. Cuptor cu abur combinat DGC 6660 XXL. Noua generație de aparate încorporabile pentru bucătărie. Acestea sunt potrivite pentru nișe de 60 cm și permit patru niveluri de gătit simultan. Dispune de toate modurile standard de funcționare, plus peste 200 de programe automate. Aparatul poate fi setat manual și pot fi memorate rețetele preferate.

3. Mașină de spălat rufe W1 Prestige. Noul nostru model emblematic. Printre punctele sale forte se numără: afișajul cu ecran tactil, (tamburul în formă de fagure de miere pentru cele mai delicate țesături, un indicator EcoFeedback pentru consumul de apă și energie, QuickPowerWash ( spală și centrifughează în mai puțin de o oră fără a compromite calitatea ) și multe altele.

4. Gama de uscătoare T1 Classic. Mașini cu preț redus, cu o capacitate de încărcare de până la 7 kg. Modelele sunt echipate cu tehnologia exclusivă FragranceDos: în timpul procesului de uscare, rufele sunt îmbibate cu parfum dintr-o sticlă specială de parfum.

5. Mașini de spălat vase din gama Generation 6000. Cu aceste aparate, oferim tehnologia noastră exclusivă Knock2Open: ușa se deschide automat atunci când o atingeți de două ori. Evită deschiderea neintenționată.

6. Frigider pentru vinuri KWT 6832 SGS. Dotat cu tehnologia unică Miele "Sommelier Suite", sau SommelierSet, ajută la decantarea vinurilor care sunt depozitate în interiorul frigiderului.Sticlele sunt înclinate, iar sedimentele se scufundă încet la fund, astfel încât vinul nu se amestecă cu vinul atunci când este umplut.

Citește mai mult  Robinete Zepter cu trei fluxuri
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: