Un apartament cu două camere în centrul Moscovei: un proiect de Tatiana Konstantinova și Vera Kabanova

Designul unui apartament cu 2 camere bazat pe "chic-ul simplu" din "Mic dejun la Tiffany". Un apartament luminos și confortabil al unui tânăr proprietar ambițios

Proiectul designerului Tatyana Konstantinova a câștigat concursul Best Apartment Design

Designul acestui apartament cu două dormitoare din centrul Kutuzovsky Prospekt pentru Evgeniya, o tânără casnică activă, se bazează pe teme din filmul "Mic dejun la Tiffany" de Blake Edwards iar personajul principal interpretat de tandra Audrey Hepburn. Designul apartamentului cu 2 camere este luminos, moale și prietenos. Exact ceea ce avea nevoie stăpâna pentru a se odihni și a se reface după o zi grea de muncă. Fata este atât de impresionată de "simple chic" a fost realizată cu ajutorul iluminării, al texturilor și al culorilor. Albastrul caracteristic Tiffany & Co este prea luminos și activ pentru luxul liniștit și sofisticat care pătrunde în interior. Prin urmare, s-a decis înlocuirea acesteia cu culorile colecțiilor de bijuterii din aur și argint de la Tiffany & Co. Acest lucru a făcut ca designul apartamentului cu 2 dormitoare să fie și mai liniștit.

Proiectul designerului Tatyana Konstantinova Cel mai bun participant la concursul de design plat

Citește mai mult  Conac de lux în stil american: designerul Eugene Dmytrechkov
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: