Combinarea a dou─â duplexuri standard: proiect de Vera Belova

Combinarea a dou─â apartamente v─â permite s─â m─âri╚Ťi spa╚Ťiul de locuit ╚Öi v─â ofer─â posibilitatea de a realiza cele mai ambi╚Ťioase proiecte de transformare a spa╚Ťiilor. Pute╚Ťi schimba cu u╚Öurin╚Ť─â modul ├«n care utiliza╚Ťi camera, pute╚Ťi crea camere de zi multifunc╚Ťionale ╚Öi chiar pute╚Ťi crea spa╚Ťiu pentru o camer─â suplimentar─â.

Zona de oaspe╚Ťi este cea mai mare camer─â din apartament, ocup├ónd ├«ntreaga suprafa╚Ť─â a uneia dintre cele dou─â camere al─âturate.

Informa╚Ťii despre apartament: Dou─â apartamente cu 2 dormitoare la etajul 5 al unei cl─âdiri de 12 etaje din Magelan.

Proprietarii apartamentului: familie cu doi copii.

Ce ├«╚Öi doresc clien╚Ťii: Combinarea a dou─â apartamente cu 2 camere, pentru a oferi spa╚Ťiu pentru un birou.

Împărtășirea a două apartamente: înainte și după.

Prin combinarea a dou─â apartamente se ob╚Ťine un apartament cu 5 camere ├«n plan deschis. Designerul s-a confruntat cu diverse provoc─âri ├«n cadrul proiectului. De exemplu, to╚Ťi pere╚Ťii din spa╚Ťiul combinat nu erau paraleli, astfel ├«nc├ót camera a trebuit s─â fie "ajustat─â" ├«n cadrul mobilierului individual. Bine├«n╚Ťeles, multe dintre camere au fost reamenajate: una a fost transformat─â ├«ntr-un studio/spa╚Ťiu pentru oaspe╚Ťi, cu o zon─â de relaxare, buc─ât─ârie ╚Öi zon─â de luat masa. Un al doilea dormitor dublu transformat ├«ntr-o zon─â de dormit pentru ├«ntreaga familie. Spa╚Ťiul r─âmas a fost amenajat ├«n coridor ╚Öi aici a fost organizat un birou.

Sarcina stabilit─â ├«n fa╚Ťa designerului – Sc─âpa╚Ťi de aranjamentul obi╚Önuit al camerelor din apartament.. a fost rezolvat─â, noua locuin╚Ť─â a devenit c├ót se poate de spa╚Ťioas─â ╚Öi confortabil─â. Straturile de vopsea pudr─â creeaz─â o senza╚Ťie de lumin─â ╚Öi aerisire, ├«n timp ce accentele de culoare contribuie la dinamizarea interiorului.

Holul de intrare ╚Öi-a p─âstrat dimensiunea original─â – este mic, toate spa╚Ťiile de depozitare au fost mutate ├«n dormitoare.

Cite╚Öte mai mult  Cum de a crea un design interior pentru un designer

Camera de zi este separat─â de sufragerie printr-un mic perete desp─âr╚Ťitor cu un ecran TV ├«ncorporat.

Seara, v─â pute╚Ťi relaxa pe canapeaua moale de l├óng─â ╚Öemineu.

În hol și în zona de luat masa sunt folosite diferite tipuri de pardoseli pentru a delimita perfect aceste zone.

O buc─ât─ârie a fuzionat cu o mic─â loggie; metrii p─âtra╚Ťi suplimentari au transformat buc─ât─âria ├«ntr-un spa╚Ťiu confortabil pentru g─âtit.

Biroul nu are ferestre, iar unul dintre pere╚Ťi este acoperit cu sticl─â de oglind─â. Lumina reflectat─â de oglind─â face ca ├«nc─âperea s─â se simt─â mai luminoas─â.

Micul birou ofer─â spa╚Ťiu pentru relaxare.. O canapea mic─â din piele era a╚Öezat─â ├«ntr-un col╚Ť.

Un dulap vopsit lumineaz─â camera alb─â a copiilor.

├Än ciuda abunden╚Ťei de dulapuri din camera copiilor, era loc pentru un col╚Ť de sport.

A doua cameră pentru copii este proiectată pentru o fată adolescentă, astfel încât tapetul este feminin cu o floare mare, patul este decorat cu un baldachin, iar rama oglinzii.. cu volute ornamentate.

Un afiș cu un peisaj urban care delimitează zona TV. Portalul care înconjoară această zonă a fost integrat cu iluminat.

Trei culori au fost alese pentru a decora dormitorul p─ârin╚Ťilor- Alb l─âptos, bej argintiu ╚Öi ciocolat─â. O astfel de palet─â face ca interiorul s─â fie bogat ╚Öi sobru ╚Öi nobil.

Din punct de vedere vizual, tavanul lucios îl face pe copil să crească mai înalt cameră.

Dungă de mozaic deasupra băii se transformă într-o pistă similară pe podea. Mozaicurile și o oglindă în formă sunt singurele accente izbitoare în baia de culoare deschisă.

În această baie, totul a fost întors cu susul în jos: mozaicul de podea cu buline evocă cerul de seară cu exploziile sale înstelate.

Cite╚Öte mai mult  Apartament pentru o via╚Ť─â confortabil─â: designer Alla Averina, decorator Lara Zertsova
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: