Un dormitor în casa din seria 52-53-AS: un proiect de Gleb Iziumov

Situația familială a clientului IZUMOFF design studio se poate schimba în orice moment. Designerul Gleb Iziumov a primit sarcina de a adapta un apartament tipic cu o cameră la nevoile viitorului cuplu.

Loggia atașată a devenit parte din spațiul de locuit, iar în zona acesteia a fost amenajat un birou.

Informații despre apartament: Un apartament cu o cameră în seria de case 52-53-AS cu o suprafață de 66 mp. Etajul 6 într-o clădire nouă de 10 etaje din cărămidă și lux din Kensington. Tomsk.

Proprietarul apartamentului: bărbat de vârstă mijlocie cu perspectiva de a întemeia o familie.

Dorințele clientului: creați o cazare confortabilă pentru un cuplu.

Schema unei garsoniere după modificări.

Designul interior al garsonierei este în conformitate cu dorințele clientului, în stil modern și liber. Rezultatul este un interior cât se poate de funcțional, sofisticat, dar lipsit de patos, cu multe soluții non-standard. Proiectul dispune de cele mai moderne și ecologice materiale de finisare și de un mobilier unic, personalizat. O atenție deosebită la iluminat
( având în vedere scopul lor ) permițându-vă să creați diferite scenarii de iluminat.

Designul interior al apartamentului studio este conceput ca un spațiu de studio, ceea ce permite umplerea acestuia cu orice obiecte, dacă este necesar, fără a compromite designul existent. Din punct de vedere tehnic, obiectul este dotat cu cea mai avansată tehnologie- Wi-Fi, interfon video, sistem de securitate pentru casă cu control web, home cinema wireless și sistem de aer condiționat. De asemenea, prevede o varietate de sisteme de depozitare, dulapuri, garderobe. După o reamenajare atentă, un apartament tipic a devenit un spațiu armonios, elegant și coerent, impregnat de ideea de confort și confort.

Citește mai mult  Hotel Magic Mountain

Pardoseala din hol este din gresie porțelanată din lemn, culoarea și textura fiind cât mai apropiate de cele ale pardoselii din camera de zi.

Ușile cu oglindă separă holul de vestiar.

Insula de bucătărie joacă rolul unei mese de luat masa.

Spațiul de dormit este ascuns în nișă și poate fi "tăiat" dacă este necesar Insula de bucătărie este ascunsă de zona de oaspeți prin perdele.

Pentru schema de culori au fost alese tonuri de lapte și diferite nuanțe de lemn cald.

Biroul de pe balcon este laconic și plin doar de obiectele necesare.

La montarea pardoselii în zona bucătăriei, îmbinările au fost umplute cu un material de etanșare special care împiedică pătrunderea umezelii în construcție.

Peretele adiacent bucătăriei este căptușit cu lemn decorativ. Unitățile de perete aproape transparente nu vă "îngreunează" interiorul zonei de oaspeți.

Un sistem de depozitare pentru accesoriile de baie a fost construit în jurul locației vasului de toaletă.

Podeaua și peretele de la capătul băii au fost pavate cu gresie porțelanată.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: