Un mic apartament eficient: interior senzual f─âr─â unghiuri drepte

├Än timp ce unii designeri ├«ncearc─â s─â stoarc─â maximum de spa╚Ťiu utilizabil din 45 de "p─âtrate", al╚Ťii storc maximum de emo╚Ťie din 45 de "p─âtrate". Proiectul Irinei Malakhova este cel de-al doilea: f─âr─â preten╚Ťii de "confort casnic", dar cu un con╚Ťinut ridicat de adrenalin─â.

Design interior neobi╚Önuit al unui apartament de 45 mp.. Decorat ├«n tonuri de ro╚Öu ╚Öi negru. Combina╚Ťia de culori vibrante pare inteligent─â, dar nu chiar "ca acas─â" – o combina╚Ťie care ar putea fi pe placul celor care frecventeaz─â cluburile de noapte.

Detalii despre apartament: garsonier─â 45 mp.. cu un balcon la etajul 13 al unui nou complex reziden╚Ťial din Sankt Petersburg

Despre proprietari: fat─â

Ce ├«╚Öi doresc clien╚Ťii: rafinamentul ╚Öi sofisticarea interiorului

Culori neobișnuite, forme interesante și materiale scumpe Asta este ceea ce face ca acest mic apartament studio să fie de neuitat. Designerul Irina Malakhova a creat un interior senzual, dar respectabil, luxos, dar modern. Apartamentul nu are practic niciun unghi drept amenajarea și mobilierul exploatează forma unui cerc, iar schema de culori generează ritm și senzualitate.

În loc de o masă în camera de zi există un fotoliu mare și rotund cu un blat de masă. Panourile de sticlă roșie de pe perete joacă un rol decorativ. Interiorul este decorat în tonuri senzuale de negru și roșu.

Tavane complexe, cu mai multe etaje ├«n tot apartamentul. Compozi╚Ťii arhitecturale voluminoase deasupra capului organizeaz─â ╚Öi delimiteaz─â ╚Öi mai mult spa╚Ťiul, repet├ónd forma cheie a cercului ╚Öi camufl├ónd grinzile.

Blatul din acrilic negru serve╚Öte drept zon─â de luat masa ╚Öi separ─â simultan buc─ât─âria de camera de zi. Blatul de lucru se curbeaz─â ├«n jos – acest tip de lucru poate fi realizat din piatr─â artificial─â.

Cite╚Öte mai mult  Cum de a transforma un apartament cu 3 dormitoare ├«ntr-un apartament cu 4 dormitoare: design de Svetlana Krasnova

Combina╚Ťia de ro╚Öu ╚Öi negru este un amestec foarte izbitor ╚Öi activ. Orice decor suplimentar ├«ntr-un astfel de interior va ar─âta redundant. Designerul a ales fronturi ro╚Öii lucioase pentru buc─ât─ârie – clas─â, str─âlucire, farmec ╚Öi senzualitate.

Plita cu o form─â neobi╚Önuit─â sus╚Ťine originalitatea interiorului. ╚śor╚Ťul de buc─ât─ârie este pur ╚Öi simplu acoperit de sticl─â. Nici m─âcar colorat─â – exist─â o abunden╚Ť─â de culoare aici.

Luminile roșii sunt un alt detaliu neobișnuit. În spatele peretelui semicircular din blocuri de sticlă spectaculoase se află un pat, iar ușa duce la un dormitor separat.

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: