Un modern cu două dormitoare într-o casă de panouri: design de Olga Dubrovskaya

În zilele noastre, o bucătărie și un dormitor izolat nu mai este un avantaj de dorit, dar limitează imaginația designerului. Olga Dubrovskaya a trebuit să facă un efort pentru a moderniza la maximum un apartament cu două panouri.

canapeaua roșie pe o schemă de culori bej și gri atrage imediat atenția. Sistemul de iluminat a fost proiectat ingenios, deoarece s-a renunțat la candelabrele suspendate, datorită înălțimii de numai 2,5 m a tavanului.

Informații despre apartament: apartament cu două camere de 58 mp. . la etajul 6 al unei clădiri de panouri cu 9 etaje, într-o zonă rezidențială din Mogilev.

Proprietarii apartamentului: Un tânăr singuratic.

Dorințele clientului: pentru a face un modern, elegant, fără detalii inutile, crește vizual zona de camera de zi prin conectarea unui balcon.

Designerul a avut sarcina de a transforma un apartament comun cu două camere dintr-o casă de panouri într-o locuință modernă și confortabilă pentru un tânăr. Direcția principală a fost stabilită de clientul însuși.. linii drepte, curate, un minim de decor "masculin" Caracterul interiorului.

Planul unui apartament într-o clădire de panouri arată că este imposibil să se mărească substanțial suprafața unei camere în detrimentul celeilalte. Toate camerele și bucătăria sunt izolate una de cealaltă. Singurul lucru care s-a schimbat în aspect este de a conecta un mic balcon la camera de zi.

Designerul a făcut tot posibilul pentru a mări vizual spațiul din camerele mici. Numărul de uși din apartament este redus la minimum; acestea sunt lăsate doar acolo unde sunt cu adevărat necesare, cum ar fi în baie. Camera de zi și bucătăria sunt conectate de un coridor deschis, fără o singură ușă. Iar ușa dintre dormitor și sufragerie alunecă în perete. O parte din peretele din camera de zi de lângă canapea este acoperită de o oglindă de la podea la tavan. Efectul acestei tehnici nu este doar de a lumina camera, ci și de a o face să pară mai mare.

Citește mai mult  Minimalism în Sankt Petersburg: 28 de metri pătrați pentru muncă și odihnă

În ciuda faptului că bucătăria este separată de camera de zi, cu ajutorul schemei generale de culori, a nuanțelor strălucitoare de coral ale mobilierului și a atmosferei generale, designerul s-a asigurat că acestea par să împartă același volum. Chiar și elementele decorative: rama dreptunghiulară din jurul televizorului și hota mare și cilindrică din bucătărie par a fi detalii ale unui singur stil. Pe acest fundal, dormitorul pare detașat. Este mai elegant și mai puțin auster în spirit.

un portal de ușă deschisă, combinat cu pereți și pardoseli de culoare deschisă, mărește vizual dimensiunea micului hol care face legătura între bucătărie și camera de zi.

Ascunse în spatele ușilor glisante ale dulapului din holul de intrare se află un sistem de depozitare și o mașină de spălat.

O deschidere a ferestrei este lăsată deschisă, ceea ce face ca spațiul să fie disponibil pentru masa de bar, unde puteți nu numai să savurați o cafea în timp ce admirați priveliștea, ci și să instalați o mică masă de bufet pentru o petrecere. Această zonă este bine luminată de spoturi încorporate.

Camera de zi este iluminată de un sistem de șine încorporat în tavan, o lampă de podea mare și un corp de iluminat ascuns într-o fantă între tavan și un perete.

O oglindă pe tot peretele reflectă o parte din camera de zi, creând iluzia unui spațiu suplimentar și făcând camera să pară mai luminoasă.

O proeminență de perete gri închis și un cadru de culoare deschisă, panoul de plasmă care înveleste panoul de plasmă creează un model grafic original, care este un ornament cubist funcțional. «Cadru" poate fi folosit ca un raft pentru aparate, CD-uri sau cărți.

Citește mai mult  Un apartament cu două camere în centrul Moscovei: un proiect de Tatiana Konstantinova și Vera Kabanova

În ciuda amenajării închise, bucătăria și camera de zi par să formeze un întreg omogen. Jaluzelele romane ușoare cu o margine contrastantă acționează ca un motiv unificator.

O hotă cilindrică transformă bucătăria într-un obiect cosmic.

O masă din sticlă adaugă o notă de lejeritate camerei.

În dormitor, doi pereți și tavanul sunt închise într-o cutie subțire pentru a susține lumina reflectoarelor.

model elegant de tapet în combinație cu plafoane sferice care curg ușor din tavan, o oglindă tăiată în cercuri de diferite diametre toate acestea contrastează cu natura brutală a restului interiorului, creând o atmosferă complet separată în dormitor.

Fronturile lucioase care reflectă lumina fac ca dulapul spațios să pară mai puțin aglomerat.

O podea deschisă, mobilierul deschis și pereții contrastanți creează un model grafic care este pus în valoare de o monogramă sofisticată pe tapet. Un puf roșu aprins îndeplinește funcția de centru al compoziției.

Chiuveta de lavoar de dimensiuni mari este completată de același tip de rafturi suspendate pe perete.

Culoarea luminoasă și caldă a băii te înveselește imediat, mai ales într-o zi ploioasă.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: