Un nou clasic: vom lua masa pe coridor și vom face un spa în dormitor

Designerul Marina Poklontseva a creat un apartament Moscow în stilul unui clasic feminin. Și pentru a umple de viață interioarele, am găsit multe soluții neconvenționale: sufrageria a fost plasată pe coridor, televizorul a fost deghizat într-un tablou, dormitorul.. baia a primit o înfățișare asemănătoare cu cea de la malul mării Sub camera de zi.

Detalii despre apartament: Apartament de 140 mp în București. .

Despre proprietari: familie de patru persoane.

Dorințele clientului: interior clasic, decorarea camerei copiilor în funcție de dorințele copiilor.

Adesea, interioarele frumoase ale camerelor de zi, realizate în stil clasic, arată prea mult ca un muzeu. Autorul acestui proiect a reușit să evite un astfel de efect. Tonurile reci și calme contrastează cu accentele luminoase, țesăturile moi și ornamentele tradiționale cu elemente din sticlă și metal, pereți monocromi.. cu reliefuri din ipsos, rame sculptate și panouri de ușă. Dispunerea liniară a apartamentului nu oferea prea multe posibilități de creativitate: un coridor lung cu șapte uși care duceau la stânga și la dreapta în șapte camere diferite.. ceea ce vă puteți gândi aici? Cu toate acestea, designerul Marina Poklontseva, după ce s-a uitat la diferite modele, a făcut o mișcare complet neașteptată și a instalat în mijlocul coridorului… zonă de luat masa.

Cum de a mobila o cameră de zi clasică fără a o face prea serioasă?? Stilul Marinei Poklontseva ar putea fi descris ca fiind "clasic feminin": fotografia prezintă mobilier ușor, cu tapițerie textilă în loc de canapele masive și tonuri calme și blânde în loc de tonuri reci.

Frumosul interior al camerei de zi combină motive de stil englezesc și francez. Primul este reprezentat de dulapuri negre grafice și o masă de sticlă de Andrew Martin, al doilea de fotolii distinctive și muluri pe pereți.

Citește mai mult  Casă mare cu trei etaje în regiunea Moscovei: designer Veronica Karpenko

Pentru ca un televizor mare să nu iasă în evidență din decorul clasic, designerul l-a deghizat în tablou, încadrându-l cu o baghetă albă.

Marina Poklontseva a înveselit un coridor lung și plictisitor prin amenajarea unei săli de mese în mijlocul acestuia, în hol. Proprietarilor le-a plăcut foarte mult soluția.

Proprietarii își petrec toată vara pe coasta din Odessa. Prin urmare, în interiorul dormitorului, designerul a decis să transmită atmosfera unei stațiuni balneare, făcând-o în primul rând cu nuanțe de albastru și verde.

Marina Poklontseva acordă o mare atenție plasării picturilor pe pereți. Fotografiile din interiorul apartamentelor arată clar că compoziția arată mai bine atunci când schema de culori a tablourilor și a ramei contrastează cu tonul pereților.

Cele două camere pentru copii sunt decorate în conformitate cu dorințele micilor lor proprietari. Cameră pentru o fată – în nuanțe de turcoaz. Camera fiului ei este proiectată în speranța că viitorul său fiu nu numai că se va juca aici, ci va și studia.

Ferestrele" din dulapurile suspendate, ramele de tablouri sculptate, o masă din lemn și scaunele tapițate fac ca bucătăria să nu mai pară un spațiu de lucru rece, chiar dacă include aparate moderne.

Baia este, de asemenea, decorată ca o cameră de zi, confortabilă și caldă.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: