Un studio într-o clădire din seria 137: design de Artur Chelnokov și Lyudmila Shvarts

Utilizarea optim─â a fiec─ârui metru p─âtrat a permis designerilor s─â echipeze o locuin╚Ť─â elegant─â ╚Öi confortabil─â pentru un t├ón─âr ├«n limitele unui apartament standard cu o camer─â.

O palet─â de culori concis─â, formele precise ale mobilierului ╚Öi propor╚Ťionalitatea propor╚Ťional─â a accentelor ╚Öi texturilor sunt principiile directoare ale interiorului.

Informa╚Ťii despre apartament: Apartament cu 1 dormitor de 39,55 mp. ├«n seria 10.75-137.

Proprietarul apartamentului: tânăr.

Dorin╚Ťele clientului: Crea╚Ťi un sistem func╚Ťional ╚Öi inteligent interior.

137 serie de dispunere plan─â.

137 de apartamente de serie au fost construite ├«ncep├ónd cu anii '70. ├Än cazul ├«n care proprietarii decid s─â transforme un astfel de apartament ├«ntr-o locuin╚Ť─â modern─â, de obicei, ei elimin─â pere╚Ťii, fac un studio, etc..

├Än cazul nostru, clientul a pus o condi╚Ťie: s─â cre─âm, ├«ntr-un apartament tipic cu o camer─â, un interior demn de un t├ón─âr la mod─â, f─âr─â nicio reamenajare major─â.

De asemenea, este necesar ├«ntr-o zon─â mic─â Camer─â de 18.47mp. – pentru a crea un spa╚Ťiu care s─â combine func╚Ťiile de living, dormitor ╚Öi birou. Buc─ât─ârie 8.27 mp. m a fost, de asemenea, menit s─â fie o sal─â de mese, unde oaspe╚Ťii puteau fi primi╚Ťi.

Toate dorin╚Ťele clientului au fost ├«ndeplinite. zonare adecvat─â, o combina╚Ťie original─â de materiale ╚Öi texturi au f─âcut ca toate camerele din apartament s─â fie elegante ╚Öi func╚Ťionale. Griul dominant din interior creeaz─â o atmosfer─â de ├«ncredere ╚Öi fiabilitate piatr─â ╚Öi o╚Ťel, soliditate ╚Öi inviolabilitate. Structurile din lemn completeaz─â culoarea natural─â ╚Öi sus╚Ťin tonul general al interiorului prin utilizarea lemnului de culoare rece.

Apartamentul s-a dovedit a fi foarte u╚Öor O mul╚Ťime de alb ╚Öi gri deschis. Dup─â cum se pare, chiar ╚Öi ├«n anii 70 sovietici este posibil s─â se creeze un spa╚Ťiu real pentru stilul de via╚Ť─â modern.

Cite╚Öte mai mult  O camer─â tripl─â ├«n stil scandinav: un proiect al studioului de design Gradiz

Lipsa camerelor de serviciu ╚Öi a unui dulap este compensat─â de aranjarea inteligent─â a dulapurilor ╚Öi a sistemelor de depozitare – acestea creeaz─â o impresie de pere╚Ťi, mai degrab─â dec├ót de mobilier independent.

Utiliza╚Ťi ├«n mod optim zona mic─â de buc─ât─ârie. Un pu╚Ť de ventila╚Ťie care a spart spa╚Ťiul transformat ├«ntr-o coloan─â de c─âr─âmid─â.

Buc─ât─âria continu─â tema pietrei din zona de living. Gri ├«nchis ╚Öi alb, piele, piatr─â ╚Öi metal – toate grafice ╚Öi contrastante.

Buc─ât─âria – at├ót un mic living, c├ót ╚Öi un birou: micul dejun cu un laptop, cina cu prietenii.

Panoul TV și tavanul sunt realizate din lemn. Acesta oferă o izolare fonică suplimentară în apartament.

Iluminarea interioară a panoului din lemn îi conferă luminozitate, toate cablurile sunt ascunse în spatele panoului.

Sta╚Ťia de lucru este integrat─â organic ├«n sistemul de depozitare ╚Öi nu ocup─â prea mult spa╚Ťiu vizual.

Planificarea inteligent─â a b─âii a f─âcut posibil─â ├«ncadrarea a tot ceea ce ave╚Ťi nevoie.

O dispunere inteligent─â a toaletei asigur─â c─â tot ce ave╚Ťi nevoie ├«ncape acolo.

Panoul "Floare" Peretele de baie din mozaic este singurul accent romantic într-un interior masculin.

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: