Casă mare de țară în New Riga: designer Irina Ostrovskaya

Clasic – cel mai bun stil pentru casă. Nu poți nega, uitându-te la interior, care este decorat cu un candelabru clasic pentru camera de zi. Casa radiază un sentiment de confort respectat.

Proiectul designerului Irina Ostrovskaia – câștigător al concursului "Cel mai bun interior: Apartament de casă de țară"

Designerul Irina Ostrovskaya a dezvoltat o soluție de interior pentru o casă de țară cu o suprafață totală de 500 mp. Apartamentul este situat într-un sat de lux pe autostrada Novorizhskoye lângă București. Clienții au optat pentru un interior clasic și calm. Multe piese de mobilier, candelabre clasice pentru living, tapiserii și șeminee au fost cumpărate din piețele de vechituri din Paris. În aproape toate camerele, inclusiv în camera de zi, un rol special în soluția de design aparține candelabrelor. Candelabrul din camera de zi cu candelabre colorate este un punct de atracție. candelabre clasice pentru camera de zi creează o atmosferă magică seara. Întregul interior este clasic, dar luminos, plin de viață și modern. Această casă este făcută pentru o viață fericită și veselă.

Citește mai mult  De la o cameră la un apartament cu două camere: design de Veronica Lebedeva și Elena Denisyuk
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: