5 multicookers care gătesc cina în timp ce ești la serviciu

Ce uscător de mână util pentru gospodina care lucrează? Să comparăm noutățile care îndeplinesc condițiile date.

principalul avantaj al multicookerului

Nu este nevoie să stați la aragaz. Puneți legumele și carnea dis-de-dimineață, setați cronometrul Tocănița de legume este gata când ajungi acasă de la serviciu. Puteți ieși pentru câteva ore cu copilul sau puteți pleca la o întâlnire de afaceri – în acest timp, multicookerul va găti supă sau pilaf cu alimente în el.

Ce poate găti?

Orice meniu. Chiar și cel mai simplu aparat poate fierbe terciuri, supe și ciorbe, fierbe, coace. Posibilități de gătire cu aburi, prăjire și coacere ) chiar și cel mai simplu model. Modelele deosebit de talentate fac iaurt și chiar popcorn.

Multicookerul ideal pentru gospodina care lucrează

Alte funcții utile:Multicooker. Face posibilă setarea parametrilor de gătire de către dumneavoastră: selectați modul de funcționare, setați durata.Încălzire 3D – Încălzire uniformă pe mai multe fețe cu un efect termic de înaltă calitate. Căldura este transferată către alimente din trei părți ( de la partea inferioară și de la părțile laterale ale tăvii de gătit ) astfel încât carnea sau produsele de copt sunt gătite sau fierte în mod egal în toată adâncimea..

În imagine: Polaris PMC 0517AD

  • Capabil să gătească cu precizie în conformitate cu cartea de rețete. Acest multicooker controlat electronic cu programe de gătit automate calculează singur temperatura de gătit și timpul de gătit. Sarcina ta este.. Măsurați cu precizie cantitatea de ingrediente și selectați modul de funcționare corect.
  • Este prevăzut cu un temporizator multimodal ( pentru a seta timpul de gătire sau o oră de pornire întârziată ). Înainte de a cumpăra un multicooker, citiți cu atenție descrierea modelului: chiar dacă o astfel de funcție este revendicată în multicooker, este mai probabil să întârzie "startul" nu este disponibil în toate programele.
  • Păstrează căldura. După ce gătește, aparatul nu se oprește singur, ci trece pe modul economic pentru a menține alimentele calde. Durata maximă de funcționare a multicookerului în acest mod 24 de ore.
  • Are o funcție de aragaz sub presiune. Dacă nu ați avut timp să puneți mâncarea în multicooker dimineața, o puteți pregăti rapid când ajungeți acasă. Gătitul de înaltă presiune accelerează procesul: de la un bulion de pui congelat poate fi făcut în jumătate de oră. Aparatele de gătit multiple sunt proiectate cu un capac sigilat pentru a evita arsurile provocate de abur.
Citește mai mult  Frigiderul modern: ce ar trebui să fie un frigider modern?

Testarea comparativă a modelelor adecvate

Capacitate de gătit, l Pornire întârziată, ceas Funcții speciale Bol, accesorii Preț
Panasonic SR-TMH181 HTW 4,5 13 6 programe de bază ( inclusiv modul de coacere ) face iaurt, menținerea temperaturii- Până la 12 ore Înveliș de cărbune Bincho, recipient pentru abur, spatulă pentru terci De la 5750 Leu.
Philips Advance Collection HD 3037/03 5 24 12 programe automate, opțiune de control manual, mod de coacere, prepară iaurt, funcție de încălzire a alimentelor după gătire.. până la 24 de ore Acoperită cu teflon, cu bol pentru abur, spatulă și lingură De la 6990 Leu.
MOULINEX COOK4ME 6 15 50 de rețete pre-programate, alegerea numărului de persoane care mănâncă, oală sub presiune cu eliberare automată a presiunii, păstrează mâncarea caldă-..
1 oră și 30 de minute.
Noua generație de acoperire cu teflon, coș de aburi De la 11999 € (5.000 £).
Redmond RMC-M70 5 24 42 ( 16 automate și 26 manuale ) modul de coacere, face iaurt Acoperire antiaderentă Anato. Extractor de boluri, aburitor, coș de prăjire De la Leu 10999.
Polaris PMC 0517AD 5 24* 16 programe automate + funcție" Multicooker, Păstrarea unghiilor calde Până la 24 de ore Acoperire ceramică antibacteriană, un recipient pentru abur, o cană de măsurare, două linguri, un pahar de iaurt De la 5480 Leu.

* doar 6 programe

Ce multicooker să alegeți?

În funcție de numărul de persoane. O familie de două persoane sau un burlac cu un apetit bun poate cumpăra un multicooker de 4,5 litri, în timp ce familiile cu copii mici și bărbații mari sunt mai bine să aleagă un model mai încăpător – 5 până la 6 litri.
În ceea ce privește stilul de viață. O familie care primește mereu musafiri ar fi bine să cumpere MOULINEX COOK4ME – 50 de rețete preprogramate și un dulap de gătit mare ar fi argumente cheie. Multicookers cu un număr mare de programe, cu posibilitatea de control manual și cu funcția "Multi-cooking" preferat de cei care știu să gătească, dar au nevoie să economisească timp prețios. O familie de doi – "Media de aur" – cumpăra Panasonic SR-TMH181 HTW multicooker Panasonic SR-TMH181 HTW.

Citește mai mult  9 aparate de cafea sub 20k. Pregătiți un espresso în timp ce vă spălați pe dinți
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: