8 motive pentru a cumpăra o mașină de spălat vase

O mașină de spălat vase nu numai că îți ușurează viața, dar te scapă și de una dintre cele mai neplăcute treburi, dar vasele tale sunt mult mai curate decât ai.

Practic, toate vasele pot fi spălate în mașina de spălat vase. Rezultatul este deosebit de bine ilustrat de pahare, care, după ce se află în candelabru, devin cristaline. Și cel mai important.. Necesită un efort minim și economisește timp ( într-o familie de trei persoane, spălarea manuală durează aproximativ 200 de ore pe an &#41. Aveți nevoie de o mașină de spălat vase în bucătărie și ce poate și ce nu poate face o mașină de spălat vase??

1.Se spală la o temperatură ridicată. Temperatura maximă a robinetului de 75°C și o temperatură confortabilă pentru mâinile umane la aproximativ 40°C. Pe de altă parte, mașina de spălat vase este, de asemenea, pregătită să se spele la 90°C. ( 45°C, 70°C, 90°C ). Temperatura ridicată de spălare are multe avantaje: este igienică, grăsimea este ușor de îndepărtat și germenii sunt distruși.

2.Se spală peste noapte. Cu funcția "Pornire întârziată" Mașina de spălat vase poate funcționa chiar și peste noapte. Încărcați vasele când ați terminat de mâncat, setați ora și aparatul începe să funcționeze perfect la ora respectivă. Vă economisește bugetul, cu condiția să aveți un contor de electricitate cu tarif dublu ( tariful de noapte este mai ieftin ).

3. Curăță în liniște. O mașină de spălat vase este extrem de silențioasă, având un nivel de zgomot de 40-55dB. Așa că e puțin probabil să-i auziți răgetul blând, chiar și noaptea.

Citește mai mult  3 idei: cum să plasați candelabre frumoase în bucătărie

4.Spălare cu tablete. Atunci când spălăm vasele de mână, folosim diferite tipuri de detergent. Dar ce ne costă! Substanțele chimice intră adesea în contact cu pielea delicată a mâinilor dvs. O mașină de spălat vase în bucătărie rezolvă problema. Este atât de fericită Utilizarea substanțelor chimice. Pentru o spălare curată ( îndepărtează murdăria ) ajutor la clătire ( oferă vaselor dvs. un finisaj strălucitor ) și o sare specială ( pentru a înmuia apa;. Aceste produse sunt de obicei combinate într-un singur comprimat.

5. Folosește o abordare personalizată. Fie că este vorba de un pahar de cristal delicat sau de o tigaie din fontă, mașina de spălat vase are combinația potrivită de temperatură și timp. Modelele moderne au mai mult de 10 programe de spălare pentru murdărie delicată, murdărie puternică, spălare rapidă etc..

6.Usucă vasele. O mașină de spălat vase le usucă la sfârșitul programului, așa că le puteți pune în dulap sau pe masă.

7. Economisește apă. Pentru o familie de 4 persoane, o mașină de spălat vase în bucătărie ar putea economisi aproximativ 10k. litri de apă pe an. În medie, aparatul consumă 10-20 de litri de apă pe ciclu, în funcție de programul selectat; la spălarea manuală folosim aproximativ 60 de litri.

8.Se spală mai curat decât o persoană. O mașină de spălat vase face o treabă mult mai bună decât un om. Acest lucru se datorează unei combinații de factori: temperatură ridicată; mai multe moduri de funcționare; fără interferențe mecanice; clătire și clătire multiple; și utilizarea unui produs chimic complet. Acestea din urmă se spală mult mai eficient cu mașina decât cu mâna.

Citește mai mult  Evoluția bucătăriei: aparate și echipamente
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: