Markus Miele și Reinhard Zinkann despre tehnologia bucătăriei ca mod de viață

Care sunt principalele caracteristici ale Centrului Miele recent deschis la București?? Gama și funcționalitatea centrelor Miele diferă între România și străinătate?? Ce modele sau colecții sunt cele mai solicitate de clienții ruși?? Cum se schimbă tehnologia bucătăriei Dr. Markus Miele și Dr. Reinhard Zinkann, coproprietari și parteneri de conducere ai Miele, explică.

Despre noul centru Miele. În prezent, există în jur de 90 de centre Miele de diferite dimensiuni în întreaga lume, iar conceptul nu este ceva care să fie fixat o dată pentru totdeauna. Aici, în noul centru Miele, puteți vedea o serie de modificări aduse centrelor Miele existente. Terenul de 450 de metri pătrați este acum mai mare ca niciodată. . toate categoriile de produse, până la accesorii și produse chimice de uz casnic, sunt adăpostite într-un singur aparat. În plus, pentru prima dată, clienții Miele au ocazia de a face cunoștință cu noile produse ale companiei, care nu au intrat încă pe piața Românesc, dar sunt așteptate.. Gama ArtLine de aparate de bucătărie de design ArtLine, o nouă generație de frigidere-congelatoare K 20.000 și aparate Ranges. Am dori să subliniem separat faptul că Miele Centre- este mai mult decât un simplu loc de expunere și vânzare a produselor noastre. există o bucătărie activă, unde potențialii cumpărători pot testa viitoarele aparate și pot afla ce caracteristici au. Este ca și cum ați face un test drive înainte de a cumpăra o mașină nouă.

În imagine: Miele Blackboard edition.

Despre produse. Întreaga gamă de electrocasnice Miele este disponibilă în noul Centru Miele. În plus, pentru prima dată, oferim vizitatorilor noștri șansa de a vedea o serie de produse noi și importante care se află chiar după colț. Printre acestea se numără frigiderele de sine stătătoare K 20.000 cu modelul nostru emblematic Blackboard edition, pe care puteți desena și scrie cu markere de cretă. Și tehnologia multifuncțională unică a liniei Ranges- Două cuptoare, șase arzătoare pe gaz, un grătar și un sertar de încălzire pentru vase și alimente într-un singur aparat. Și gama exclusivă ArtLine de aparate de bucătărie de design cu comenzi tactile și fronturi lucioase fără mâner.

Citește mai mult  Cum să mutați bucătăria în spațiul de locuit: subtilitățile legale

Miele ArtLine.

Despre gamă. În general, gama și funcționalitatea centrelor Miele din România și din străinătate nu diferă foarte mult. Avem un concept uniform care este foarte important pentru noi. Dar asta nu înseamnă că evităm inovațiile, deoarece fiecare oraș are propriile particularități, obiceiuri și preferințe de consum. Experiența centrelor Miele care deservesc clienții de mult timp este, desigur, utilă. Îl adoptăm și îl încorporăm în activitatea punctelor de lucru nou deschise. Diferențele se datorează în primul rând dimensiunilor. Cel mai mare centru Miele se află în Germania.

Este important să înțelegeți că Miele- O mare companie internațională cu aproximativ 90 de puncte de vânzare în întreaga lume, dar oriunde v-ați afla în lume, ar trebui să vă simțiți ca și cum ați fi venit la Miele- Același serviciu, aceeași logistică, același nivel ridicat de servicii. Iar oamenii care lucrează în centrele Miele sunt foarte importanți pentru noi. La urma urmei, ei nu vând doar mașini de spălat, ci și mașini de spălat rufe, nu și cuptoare, și plăcerea de a găti. Cu alte cuvinte, vând stilul de viață. De aceea, pentru noi, cel mai important lucru nu este doar expoziția ( este la fel peste tot în lume ) ci și mediul, cadrul în care clientul poate testa mașina de spălat, poate găti o masă într-un aparat de bucătărie, poate gusta cafeaua făcută în mașina de cafea. Și asta este exact ceea ce oferă centrele Miele din întreaga lume.

La cerere. Când vine vorba de diferențe naționale în alegerea aparatelor de bucătărie, rușii nu au. Consumatorul rus apreciază calitatea și este dispus să plătească pentru ea. Iar nivelul cererii de consum este aproximativ același cu cel al consumatorilor europeni. În ceea ce privește gama de aparate electrocasnice vândute în România, aspiratoarele sunt lider în cantitate și cost mașini de spălat.

Citește mai mult  Cum să prelungiți durata de viață a ceramicii de sticlă?

Pe aparate de bucătărie. Tendința din ultimii ani a fost de a integra bucătăria cu spațiul de locuit. În bucătărie găzduim prieteni, întâlniri de familie, socializare cu prietenii și familia. De aceea, aparatele de bucătărie devin din ce în ce mai compacte din punct de vedere al designului și mai ergonomice în ceea ce privește utilizarea și operarea. Trebuie să se integreze perfect în interior, fără a fi copleșitor în ceea ce privește detaliile.

Aparate de gătit Miele.

Aparatele de bucătărie Miele se transformă treptat în asistenți virtuali, prezenți în mod invizibil la fiecare etapă a procesului de gătit: senzori, programe automate, temperaturi optime – toate acestea devin realitate Senzorii, programele automate și temperaturile optime devin treptat o realitate. La Miele, dezvoltăm tehnologii inovatoare, dar ne gândim întotdeauna la clientul final și încercăm să înțelegem de ce are nevoie acesta. De exemplu, am creat un sistem de comunicare între plita de gătit și hota Con@ctivity: odată ce arzătoarele de pe plita de gătit au terminat de funcționat, hota se "ascunde" automat în tavan. Acesta este un exemplu de Internet al lucrurilor, în care aparatele interacționează între ele fără intervenția omului. Un alt exemplu sunt noile noastre plite cu inducție TempControl. În acestea, senzorii speciali integrați în panoul ceramic asigură menținerea temperaturii vaselor de gătit la nivelul ideal, fiind capabili să detecteze caracteristicile metalului utilizat în vase și să le mențină calde.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: