Blender: cu imersie sau de sticlă?

Acest blender nu numai că vă va ajuta să tăiați și să agitați, dar vă va ajuta și să bateți, să mărunțiți, să tocați și multe altele.

Staționar

Principala utilizare pentru mixerele staționare Soluția ideală pentru smoothie-uri. Acestea sunt construite sub forma unui ulcior montat pe o bază care adăpostește motorul electric și componentele electronice. În partea de jos a ulciorului se află elementul principal de funcționare al aparatului – lamă din oțel inoxidabil. Lama suplimentară cu marginile sale zimțate vă permite să tăiați gheața, o caracteristică care va atrage cu siguranță fanii shake-urilor cu bucăți de gheață.

Dezavantajul modelelor staționare poate fi considerat prezența a doar una sau două lame, ceea ce le limitează funcționalitatea. În plus, acestea nu sunt foarte potrivite pentru mărunțirea ierburilor, deoarece particulele de alimente zboară și sunt presate strâns de pereții vasului, iar procesul este ineficient. În acest scop, este mai bine să folosiți un blender de imersie cu un tocător.

Un blender staționar nu trebuie ținut în mână Umpleți castronul cu ingredientele care urmează să fie amestecate și porniți aparatul. Cu ajutorul acestuia se amestecă aluatul lichid, se prepară sosuri, piureuri de supe și, bineînțeles, o varietate de cocktailuri, inclusiv cu chipsuri de gheață.

Mixere cu imersie

Aceste aparate sunt mai versatile decât omologii lor și pot îndeplini o varietate de sarcini. Blender cu imersie Are un mâner alungit ( în interiorul acestuia se află un motor electric ) la care sunt atașate accesoriile. Acestea pot fi ușor îndepărtate de pe mâner și schimbate, schimbând astfel funcționalitatea aparatului. Atașamentul principal este o lamă de tocător. Este de obicei fabricat din plastic, cu excepția lamelor. Blenderul cu lamă de oțel este mai scump, dar vă permite să lucrați cu alimente fierbinți, cum ar fi piureul de cartofi. Blenderul de imersie la îndemână cu accesoriu de mărunțire include chiar și produse precum nuci și nuci.

Citește mai mult  Prima mea bucătărie: aparate de gătit pentru fiecare buget

Multitudinea de accesorii auxiliare ale unui blender de imersie îl transformă, în esență, în echivalentul unui robot de bucătărie.

Printre accesoriile suplimentare ale blenderelor submersibile veți găsi biciul pentru biciuire, duza pentru zdrobirea gheții. Și adesea vine cu o carafă de malaxor pentru a adapta duzele pentru frământare, tocare, feliere, tăiere în cuburi etc.

Mixerele cu imersie sunt ideale pentru prepararea de porții mici – perfecte pentru proaspetele mame. De asemenea, este compact și ușor, astfel încât nu va ocupa spațiu inutil în bucătărie. Poate că singurul dezavantaj al dispozitivului este că trebuie să îl țineți în mâini în timp ce lucrați.

Exemple de accesorii pentru mixerele de imersie.

  • Dicer pentru blenderul de imersie HR1659 de la Philips
  • Accesoriu pentru mixerul de imersie Vitek VT-1476
  • Atașamentul pentru blenderul submersibil VT-1476 de la Vitek
  • Accesoriu de tăiere în cuburi VT-1476 pentru blenderul de imersie Vitek

Atașament de tăiat cubulețe Philips HR1659 pentru blender de imersie

Părți importante

Putere. 250-600 wați în medie. Timpul de gătire depinde foarte mult de acest parametru.

Cuțit de tocat. De obicei are două lame, dar unele modele au patru sau chiar cinci lame. Cu cât sunt mai multe, cu atât mai repede se amestecă alimentele.

Material pentru ulcior și tigaie. Acesta poate fi fabricat din plastic rezistent la impact și din sticlă. Primul material este ieftin, dar se zgârie ușor și poate deveni plictisitor. Sticla este mai igienică, dar și mai fragilă.

Numărul de viteze. Scări de la 1 la 15. Cu o gamă de viteze, puteți selecta cel mai bun mod pentru fiecare produs. Cu toate acestea, în viața reală, proprietarii folosesc adesea două viteze: viteza mare pentru a toca rapid alimentele solide și viteza mică pentru a amesteca.

Fără cabluri. Mixerele de imersie sunt uneori făcute fără fir, ceea ce înseamnă că sunteți liber să lucrați cu el oriunde.

Citește mai mult  5 gadgeturi pentru o viață plăcută la țară

Preț. Mixerele au un preț care variază de la aproximativ 500 de Leu. ( fără accesorii suplimentare ) până la 7000 de frecare. ( o mulțime de atașamente și viteze multiple ).

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: