Cum să integrați aparatele electrocasnice în mediul casnic

Problema aparatelor de uz casnic în casă este adesea o adevărată durere de cap. Cum poate fi integrat astfel încât interiorul să nu aibă de suferit și, dimpotrivă, să fie chiar benefic?

Orice altceva mai puțin decât un aparat elegant poate strica decorul atât al unei case fermecătoare, cât și al unei case de țară. Există două căi de ieșire: puteți camufla aparatele în interiorul casei, astfel încât nimeni să nu știe că este vorba de o mașină de spălat ea este. Și puteți face din ea un decor.

Fit

În fotografie: Milano, apartament de 15 km². .

Cel mai simplu mod de a face electrocasnicele "invizibile – Este de a fi încorporat în mobilier prin ascunderea "fierului" În spatele fronturilor. Accesul rapid la aparate este extrem de important. Acestea necesită fronturi pliabile: cu uși cu balamale, glisante sau cu ridicare. Principalul dezavantaj al acestei soluții.. Prea multă mobilă, care poate fi ușor "supraîncărcată" interior. Deosebit de incomode sunt ușile batante, care "mănâncă" atunci când sunt deschise spațiu. Soluția: Aparatele sunt integrate la distanță sigură și nu afectează armonia stilistică.

Vilnius: apartament de 51 de metri pătrați. .

Ascundeți

O altă opțiune ( rafturi retractabile sau cu mecanisme de ridicare ). În acest caz, aparatele vor fi, de asemenea, ascunse în interiorul setului, dar această soluție este cea mai relevantă pentru aparatele mici. Un alt dezavantaj al acestei abordări În ceea ce privește partea negativă, mecanismul sertarului este vulnerabil la rupere.

Citește mai mult  3 idei: cum să plasați candelabre frumoase în bucătărie

Un spațiu de locuit transformabil de 30 mp. O mașină de spălat pentru familii în Hong Kong.

Decorați

În imagine: Pictură pe frigider.

Cei mai creativi dintre noi ar putea încerca o abordare neașteptată a sarcinii: vopsirea aparatelor, decorarea lor în stiluri interioare. Este important să înțelegeți că numai profesioniștii sunt capabili să folosească această metodă, altfel un aparat vopsit sau acoperit va arăta ridicol. În cazul în care rezultatul acestei abordări este pozitiv, veți obține un aparat de casă exclusivist.

Să o punem acolo

Faceți din aparatul dumneavoastră un accesoriu de interior Aceasta este probabil cea mai inteligentă soluție pentru bucătării spațioase și mici deopotrivă. Dacă vă atrage, nu vă concentrați doar pe caracteristici, ci și pe designul aparatului pe care îl cumpărați. Apoi, nu se va potrivi doar în orice interior, ci îl va completa armonios și va transforma casa într-un spațiu funcțional fără a "lua" ambianța binevoitoare.

Acesta este exact tipul de tehnică produsă de LG Electronics. Două dintre cele mai recente inovații ale companiei Mașină de spălat rufe de dimensiuni mari LG TWIN Wash™ O mașină de spălat cu încărcare frontală cu un mini tambur ascuns într-o bază extractibilă și un aparat de abur pentru haine LG Styler1 cu tehnologie cu abur. Ambele nu au nevoie să fie "deghizate", Pentru că are un design elegant și contemporan. Ergonomice și ușor de montat în spații mari și mici, acestea oferă o funcționalitate convenabilă și fac din spălare o plăcere de utilizat.

Mașină de spălat rufe LG TWIN Wash™

LG TWIN Wash™ impresionează prin aspectul său avansat din punct de vedere tehnologic, care combină o carcasă metalică cu o față neagră lucioasă. În plus, noul model este diferit din punct de vedere structural față de o mașină de spălat standard. Mașina de spălat este, fără îndoială, un accesoriu elegant pentru un interior modern.

Citește mai mult  Blender: cu imersie sau de sticlă?

În imagine: Mașină de spălat LG TWIN Wash™.

Modelul reduce semnificativ timpul de spălare, deoarece acum se pot efectua două cicluri simultan. Tamburul principal ( cu o capacitate de 17 kg ) procesează o cantitate uriașă de rufe, în timp ce tamburul mini ( de 3,5 kg ) poate fi setat în același timp pe un mod diferit. Puteți spăla încărcături mai mici de rufe fără a fi nevoie să așteptați să se încheie ciclul principal. De asemenea, este perfect pentru îngrijirea hainelor delicate și a celor care necesită o îngrijire specială, cum ar fi hainele de sport sau lenjeria intimă. Tehnologia de abur TrueSteam® îndepărtează nu numai murdăria și murdăria de pe hainele dvs., ci le și împrospătează după doar 20 de minute de purtare, eliminând mirosurile neplăcute2 și îndepărtează ușoarele cute și încrețituri3. Este, de asemenea, un excelent eliminator de alergeni: eficacitatea sa în eliminarea alergenilor a fost confirmată de Asociația Românesc a Alergologilor și Imunologilor Pediatrici ( ADAIR &#41. Tehnologia LG TurboWash™ 2.0 asigură rezultate excelente de spălare: duzele din interiorul tamburului mașinii principale pulverizează particule mici de apă pe haine pentru o clătire mai eficientă.

Aparat de abur LG Styler Care1

Aparat cu aburi LG Styler3 și îndepărtează mirosurile neplăcute2, Lasă hainele proaspăt parfumate. Aburul fierbinte se pulverizează direct pe haine, eliminând peste 99% din germenii și bacteriile de pe acestea4. Un alt gadget la îndemână umerașe mobile scutură ușor hainele pentru a netezi și mai mult pliurile în timpul tratamentului cu abur și pentru a elimina praful5. LG Styler1 prevede utilizarea etichetelor Tag-On6. Proprietarii pot încărca cicluri specifice pentru articole de îmbrăcăminte individuale și pot programa aparatul de abur Styler1 de pe smartphone-urile lor. De exemplu, după activități sportive, programul "Îmbrăcăminte/echipament sportiv" Îndepărtează ușor mirosurile de pe hainele de sport. Există, de asemenea, moduri speciale pentru a vă ajuta să vă uscați hainele. Deci, "Rain Mode" usucă și împrospătează hainele atunci când plouă sau ninge.

Citește mai mult  Prima mea bucătărie: aparate de gătit pentru fiecare buget

1 Stylerul

2 Verificat de Intertek Certificat nr.9- JKR06*139-002 de la 28.02.2008 .

3 Intertek Nr.1- JKR06*140-001 de la 13.02.2006 .

4 Certificată de BAF ( British Allergy Foundation )

5 Testat de Intertek ( raport de testare nr. 150900076SEL-001 ) 3.11.2015 .

6 Etichetează-lEvaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: