Gătit ca un italian

Două mărci premium de electrocasnice au apărut simultan în România: Fulgor Milano și Beltratto.

Marca Fulgor Milano a fost fondată în urmă cu 60 de ani. Obiectivul său principal aparate de bucătărie ( deși colecția include chiar și televizoare ). Printre acestea se numără cuptoare și cuptoare cu microunde, grătare de cafea și de vin, plite și hote și chiuvete. Așa cum îi stă bine unui brand născut în capitala italiană a designului, Fulgor Milano mizează pe aspectul modern al modelelor sale. Aparate de formă solidă, din oțel, negru sau alb perlat. Toate funcțiile pot fi controlate prin intermediul ecranului tactil.

Linia de electrocasnice Beltratto include modele cu un stil atât tradițional, cât și modern. Cuptoarele sunt ( clasice ) în bucătăria unei matroane italiene, iar plitele sunt ( Hi-Tech ) în metropolele moderne;. Mașinile de spălat vase și hotele completează linia. Gama de înaltă tehnologie utilizează din plin sticla și oțelul inoxidabil. Alamă și finisaje emailate cea clasică. Funcționalitatea modernă este inerentă atât în.

În imagine: capota insulei de la Beltratto.

În imagine: Plita cu inducție Fulgor Milano.

În imagine: Cuptorul Hi-Tech de la Beltratto.

În imagine: Cuptorul Fulgor Milano.

În imagine: Plită cu inducție Beltratto.

Citește mai mult  Uscătoare de rufe electrice pentru natură
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: