BWT și Ariston reduc costurile de încălzire

Best Water Technologies s-a asociat cu Ariston Thermo Group pentru a prelungi durata de viață a echipamentelor de încălzire a apei și pentru a reduce costurile energetice.

Ariston Thermo Group a devenit dealer oficial al renumitei Best Water Technology un lider european în domeniul tehnologiei și echipamentelor pentru tratarea apei industriale și menajere. Scopul cooperării dintre cele două companii Utilizarea tehnologiei BWT pentru protejarea și prelungirea duratei de viață a echipamentelor de încălzire a apei Ariston.

Aproape toate regiunile din România sunt caracterizate de apă cu un conținut ridicat de săruri de duritate care pot deteriora echipamentele într-o perioadă scurtă de timp și pot provoca defecțiuni premature. Costurile energiei electrice cresc cu peste 50% în câțiva ani. O abordare corectă a tratării apei poate prelungi în mod semnificativ durata de viață a sistemelor de încălzire și de alimentare cu apă, poate menține producția de căldură și poate reduce costurile energetice.

AQATotal Enegy este o soluție tehnologică de ultimă generație de la BWT. Varul dizolvat în apă fuzionează în cristale datorită tehnologiei sale bipolare. Ca urmare a grosimii particulelor, varul rămâne în apa însăși și se depune într-o măsură mai mică în conducte, cazane și boilere. Toate mineralele vitale sunt reținute în apa potabilă- în principal calciu și magneziu.

Îndulcitoarele-îndulcitoarele BWT au devenit foarte populare în ultima vreme. Instalarea lor asigură nu numai protecția echipamentelor de încălzire a apei, dar permite tuturor să se bucure de toate avantajele unei ape moi ca de catifea:

  • Condiționarea naturală a părului și a corpului
  • Piele mai fină, risc mai mic de riduri premature
  • Rufe mai moi după spălare, fără a folosi produse scumpe
  • Strălucire și curățenie
Citește mai mult  Funcționarea cazanelor pe peleți: costul combustibilului, livrarea și depozitarea acestuia

Puteți face cunoștință cu filtrele și sistemele populare de dedurizare a apei de la BWT, puteți evalua avantajele și designul echipamentelor europene și, de asemenea, puteți obține sfaturi de la specialiștii în tratarea apei în magazinul "Clean Water Boutique" ( Centrul comercial Tri Kita, Autostrada Mozhaiskoe, 2 km. de pe șoseaua de centură a Moscovei ).Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Ivanna Kusturica

Salutări, dragi entuziaști ai confortului și îmbunătățirii locuinței! Eu sunt Ivanna Kusturica, un designer experimentat cu o bogată experiență și o pasiune nețărmurită pentru transformarea spațiilor de locuit în tărâmuri de eleganță și confort durabile. Fiți alături de mine în timp ce vă dezvălui tapiseria călătoriei mele în domeniul designului, țesută de-a lungul anilor de creativitate, inovație și un angajament de nezdruncinat pentru a crea spații care să rezoneze cu căldură și rafinament.

Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: