Cum s─â cump─âra╚Ťi un robinet cu func╚Ťie de filtrare a apei

Apa potabil─â poate fi ob╚Ťinut─â acum nu de la un filtru separat, de la un r─âcitor sau de la un robinet suplimentar, ci direct de la robinetul din buc─ât─ârie trebuie doar s─â alege╚Ťi un model cu func╚Ťie de cur─â╚Ťare.

Avantajele de a avea o func╚Ťie de filtrare ├«n chiuvet─â

Cui ├«i plac?? Pentru cei c─ârora le place un design func╚Ťional ╚Öi elegant, cu detalii minu╚Ťioase. Apa de la robinet este tratat─â ├«n acela╚Öi mod ca ╚Öi ├«n cazul celorlalte tipuri de filtre. Dar cu robinetele cu filtru, nu este nevoie s─â face╚Ťi un robinet suplimentar – nu este nevoie s─â face╚Ťi o gaur─â suplimentar─â ├«n chiuvet─â. Nu numai c─â se economise╚Öte spa╚Ťiu ╚Öi se evit─â cea de-a doua gur─â de scurgere, adesea neatractiv─â, dar, de asemenea, zona bazinului de sp─âlare este mai u╚Öor de ├«ntre╚Ťinut.

Tipuri de robinete

Dou─â puncte de v├ónzare independente. Fie sunt situate ├«ntr-o singur─â ie╚Öire, dar nu sunt conectate ├«ntre ele, fie exist─â dou─â guri de scurgere pe gur─â. Reglajul este acela╚Öi ca pentru toate robinetele cu func╚Ťie de filtrare: ├«n partea dreapt─â- simplu, st├ónga- ap─â potabil─â.

În fotografie: schema de conectare a filtrului GROHE Blue® Pure Starter Kit de la GROHE.

O gaur─â- dou─â canale. Primul transport─â ap─â cald─â sau rece nefiltrat─â ╚Öi este controlat cu maneta din dreapta. Din al doilea canal tragem ap─â filtrat─â cu maneta din st├ónga. Vine numai din partea central─â a aeratorului, astfel ├«nc├ót nu exist─â nici un amestec de ap─â potabil─â ╚Öi ap─â normal─â. Canalele ├«n sine sunt realizate din ( polietilen─â reticulat─â ) material PEX, cel mai bun material pentru ╚Ťevile din buc─ât─ârie.

Cite╚Öte mai mult  Cele mai bune m─ârci de instala╚Ťii sanitare din Europa: orient─âri ╚Öi sfaturi

Filtre

Capacitatea de debit. ├Än medie, 600 de litri. Uneori, m├ónerul mixerului este echipat cu un indicator cu LED, care v─â anun╚Ť─â, de exemplu, prin clipire, c├ónd durata de via╚Ť─â a filtrului este pe cale s─â se termine ( de obicei, c├ónd mai r─âm├óne 10% ) ╚Öi trebuie ├«nlocuit. Unele modele sunt proiectate pentru un volum foarte mare de.. P├ón─â la 7.500 de litri, ceea ce este suficient pentru ╚Öase luni, cu un consum mediu de ap─â de 40 de litri pe zi. Filtrele pot fi schimbate de dumneavoastr─â.

Inclus sau separat. Depinde de alegerea dumneavoastr─â. Filtrele sunt incluse ├«n unele robinete, ├«n timp ce altele pot fi achizi╚Ťionate cu un filtru la alegere, f─âr─â a fi legat de un anumit produc─âtor.

În imagine: K-6666 / K-6666-F robinet de amestec de la Kohler.

Niveluri de cur─â╚Ťare. Filtrarea apei asigur─â reducerea particulelor de metale grele, a clorului ╚Öi a calcarului, elimin├ónd gustul nepl─âcut. Multe robinete pot fi ajustate pentru ap─â dur─â sau moale. Cele mai comune filtre au patru etape de cur─â╚Ťare:

  • Pre-sp─âlare: Particulele mari sunt ├«ndep─ârtate
  • Trecerea printr-un filtru schimb─âtor de ioni: reduce nivelul de calcar, re╚Ťine particulele de metale grele, reduce duritatea apei
  • Filtru cu c─ârbune activat: ├«ndep─ârteaz─â impurit─â╚Ťile din ap─â care afecteaz─â gustul
  • Filtru fin: re╚Ťine particulele mai mari de 10 ╬╝m

Op╚Ťiuni suplimentare

Amestec─âtoare pentru cazane. Aceasta este realitatea: pute╚Ťi ob╚Ťine ap─â cald─â de b─âut sau ap─â clocotit─â direct de la robinet; un sistem special de boiler men╚Ťine ├«ntre 3 ╚Öi 6 litri de ap─â clocotit─â la o temperatur─â constant─â.

Mixerul cu func╚Ťie de fierbere a apei v─â permite s─â prepara╚Ťi ceai direct de la robinet.

Cite╚Öte mai mult  De unde s─â cump─âra╚Ťi accesorii ╚Öi mobilier de baie la mod─â?

În imagine: Dornbracht Water Dispenser_01.

B─ât─âtorile bune au o suprafa╚Ť─â izolat─â termic, astfel ├«nc├ót nu exist─â riscul de arsur─â prin atingere. Apa clocotit─â este furnizat─â cu aceea╚Öi manet─â din st├ónga, iar robinetul mixer poate fi echipat ╚Öi cu un dispozitiv de siguran╚Ť─â (ShildLock) pentru a preveni scaldarea copiilor, tr─âg├ónd m├ónerul spre dumneavoastr─â. Imediat ce este eliberat, arcul este ac╚Ťionat, mecanismul revine ├«n pozi╚Ťia ini╚Ťial─â ╚Öi fluxul de ap─â este oprit. Limitatorul de temperatur─â a apei poate fi, de asemenea, util.

Robinete cu sifon. Împreună cu filtrul, se livrează o butelie de gaz și un răcitor de carbonizare, care se instalează sub chiuvetă.

Mixerele care oferă nu numai apă filtrată, ci și apă carbogazoasă permit de obicei un nivel de carbonatare reglabil.

Alegerea celor mai bune robinete

K-13490-4-2BZ din colec╚Ťia Kelston de Kohler Mixer Bol K-11000-BU din colec╚Ťia Bol de la Kohler Robinetul mixer BLANCO SEDA de la Blanco
Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: