Cum să verificați dacă sistemul de instalare a pereților este instalat corect?

Un sistem de instalații sanitare instalat incorect vă poate costa gresie crăpată sau chiar un vas de toaletă prăbușit. Care sunt detaliile de instalare pe care este important să le respectați pentru a evita problemele în viitor?

Locul unde este fixat cadrul?

La podeaua sau peretele de beton. Instalarea instalației de premontaj necesită precauție Nu toți pereții despărțitori pot suporta greutatea structurii. Pereții despărțitori din cărămidă, blocuri de beton celular, plăci de gips-carton sau beton armat sunt în general potriviți pentru instalațiile de pre-hidroizolație.

Partiția de instalare trebuie să fie robustă. Un cadru dublu din oțel placat cu plăci de gips-carton poate fi o astfel de opțiune.

În fotografie: Perete despărțitor dublu cu panouri KNAUF pe un cadru metalic dublu C 116.

Dar pereții despărțitori din gips-carton pot fi deformate de vibrațiile instalațiilor sanitare. Atunci când le alegeți ca bază pentru sistemul de instalare a pereților, ar trebui să folosiți un model dovedit, cum ar fi C116 de la Knauf. Fixați pereții subțiri din gips-carton cu un profil pătrat din oțel pentru instalații sanitare, care este montat între podea și tavan pe "picioare" speciale.

Distanța dintre cadru și perete?

Nu mai puțin de 125-130 mm. Faptul că diametrul țevii de scurgere din polipropilenă este de 110 mm, la care se adaugă și racordul. În general, sistemul de instalare este de obicei decalat față de perete cu 185-205 mm. Consolele de fixare standard au, în general, această lungime. Sistemul de instalare poate fi, de asemenea, instalat mai departe de perete, dar în acest caz trebuie să utilizați tije filetate mai lungi și suporturi speciale.

Citește mai mult  Scurgeri, drenaje, sifoane de mirosuri: Ce trebuie să știți despre tehnologia de drenaj sub pardoseală

Kitul de instalare WC pentru preinstalare în perete asigură o instalare complet ascunsă, ascunzând toate țevile, supapele și conectorii de instalații sanitare inutile.

Terminalul TECElux Ultra Slim WC este încorporat direct în perete și are funcții de reglare a înălțimii pentru WC, o placă de spălare cu senzor și un sistem de filtrare a aerului.

În fotografie: Terminalul WC TECElux de la TECE.

Unde sunt amplasate elementele de fixare?

Strict în punctele specificate în instrucțiuni. La instalare, trebuie utilizate toate piesele incluse în kit. Instalarea este completă numai dacă nu există piese libere. În cazul în care ancorele sunt poziționate pe cealaltă parte a peretelui, acestea trebuie să fie îmbinate cu o placă de oțel încastrată de 2-6 mm.

Instalarea instalațiilor sanitare nu poate fi "la mână liberă. Trebuie utilizate toate piesele incluse în domeniul de furnizare. Producătorii serioși includ un set complet cu toate uneltele necesare pentru instalare.

Ce trebuie să fie sigilate cu dopuri?

Orificiul de scurgere, orificiul de scurgere și deschiderea plăcii de culoare. Asigurați-vă că știfturile de fixare și piesele mici de montare sunt acoperite cu capace. Producătorii plasează semne de exclamare luminoase pe unele fișe.. Aceasta înseamnă că nu trebuie să fie zidite sau acoperite cu gips-carton.

Conducta de evacuare înclinată trebuie să fie amplasată la o distanță de cel mult 3 m față de conducta ascendentă de canalizare.Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: