Investigheaz─â filtrele de sub chiuvet─â

Ap─â curat─â la robinet – este posibil cu un sistem de filtrare fix─â. Cum s─â alege╚Ťi modelul potrivit pentru ca apa s─â fie nu doar curat─â, ci ╚Öi s─ân─âtoas─â? Citi╚Ťi mai multe ├«n recenzia noastr─â.

De ce ave╚Ťi nevoie de filtre sub chiuvet─â??

Pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi calitatea apei. Apa de la robinet con╚Ťine o serie ├«ntreag─â de substan╚Ťe care nu sunt s─ân─âtoase. Filtrele pentru chiuvete sunt capabile s─â cure╚Ťe apa de nisip ╚Öi rugin─â, de clor dizolvat, produse petroliere, metale grele, pesticide etc.. Rezultatul este o ap─â potabil─â limpede, inodor─â ╚Öi contaminat─â.
Pentru un volum de ap─â mai mare. Spre deosebire de filtrele pentru ulcioare ╚Öi de duzele de robinet, filtrul de curgere pentru chiuvete are o rat─â de purificare mai mare.. 1,5 p├ón─â la 3 l/min, precum ╚Öi o durat─â de via╚Ť─â mai lung─â De la 4 la 12 mii. l ├«n func╚Ťie de modelul ( durata de via╚Ť─â a ulciorului- 350 ). Calitatea apei dup─â aceste filtre este, de asemenea, mai bun─â, deoarece trece prin mai multe etape de purificare.

pentru cei care se tem de apa distilat─â
Sistemele de osmoz─â invers─â purific─â apa p├ón─â la 98-99%. Practic, ie╚Öirea este ap─â distilat─â. unii oameni spun c─â aceast─â ap─â este improprie pentru b─âut, deoarece nu con╚Ťine s─ârurile ╚Öi mineralele necesare. at├ót de mul╚Ťi microelemente sunt deja perfect disponibile ├«n corpul nostru atunci c├ónd avem o diet─â echilibrat─â. Dar cei care nu au ├«ncredere ├«n judecata lor sunt sf─âtui╚Ťi s─â foloseasc─â un post-filtru-mineralizator suplimentar.

Cite╚Öte mai mult  Sisteme de instalare

În imagine: Sistemul de osmoză inversă OSMO 100 PN.6 cu mineralizator și pompă de la Aquafor.

Un tip de filtru pentru chiuvet─â

Filtrele de curgere.. Cur─â╚Ťarea cu mai multe cartu╚Öe. Acestea arat─â ca o serie de flacoane conectate ├«ntre ele, ├«n care sunt plasate cartu╚Öele. Ar putea exista ├«ntre dou─â ╚Öi patru cartu╚Öe. Prin intermediul unei conexiuni flexibile, filtrul este conectat la conducta de alimentare cu ap─â rece, de obicei sub chiuveta de buc─ât─ârie. Deasupra chiuvetei este instalat un robinet separat de ap─â curat─â ├«n miniatur─â.
Sisteme de osmoz─â invers─â- Purificarea prin membran─â. las─â s─â treac─â doar moleculele de ap─â ╚Öi re╚Ťine toate celelalte impurit─â╚Ťi. La exterior ╚Öi prin instalare, acest filtru pentru chiuvete este similar cu un filtru de debit. Numai c─â, pe l├óng─â baloane, are un rezervor de stocare a apei proaspete, iar unul dintre baloane con╚Ťine un cartu╚Ö cu membran─â. Celelalte flacoane sunt echipate cu pre-filtre pentru cur─â╚Ťare mecanic─â ╚Öi cu carbon ╚Öi post-filtre dezodorizare ╚Öi mineralizare.

Tipuri de cartușe

  • ( de la clor, fenol, mirosuri )
  • schimb─âtor de ioni ( pentru dedurizarea apei )
  • ( de impurit─â╚Ťi mecanice )
  • combinate ( de fier, substan╚Ťe toxice, metale grele, bacterii ).

Criterii de selec╚Ťie

Cunoa╚Öte╚Ťi-v─â problema apei. Pentru a completa imaginea, se poate efectua o analiz─â chimic─â ╚Öi bacteriologic─â a apei. Duritatea apei poate fi determinat─â cu ajutorul unor benzi de testare speciale. Contorul TDS arat─â cantitatea de s─âruri ╚Öi duritate. Con╚Ťinutul de clor al apei poate fi determinat cu ajutorul h├órtiei de amidon iodat ( acvaristii o folosesc ). Dup─â ce a colectat informa╚Ťiile, se poate ├«n╚Ťelege, c├óte ╚Öi ce cartu╚Öe ar trebui s─â fie ├«ntr-un filtru de ap─â pentru sp─âlare.
├Än cazul ├«n care apa este foarte dur─â ( durata de via╚Ť─â a ulciorului este.. numai osmoza invers─â. Cartu╚Öul de schimb de ioni poate ├«nmuia apa doar par╚Ťial. Numai membrana de osmoz─â invers─â va rezolva pe deplin problema apei excesiv de dure. Este, de asemenea, indispensabil dac─â ave╚Ťi o familie cu boli de rinichi.
╚Üine╚Ťi cont de num─ârul de persoane din familie. Pentru o familie numeroas─â, ave╚Ťi nevoie de ap─â curat─â tot timpul ╚Öi ├«n cantit─â╚Ťi decente. C─âuta╚Ťi filtrele de sub chiuvet─â cu o l─â╚Ťime de band─â mare.

Cite╚Öte mai mult  Instalare cabin─â de du╚Ö

Cât de des trebuie schimbate cartușele?

Cartu╚Öele de filtrare – de la 3 la 6 luni. Frecven╚Ťa schimb─ârii cartu╚Öelor depinde de model, de cantitatea de ap─â pe care o filtra╚Ťi ╚Öi de calitatea apei. De exemplu, dac─â principala problem─â este cauzat─â de impurit─â╚Ťile mecanice din ap─â, cartu╚Öul din polipropilen─â va trebui cel mai adesea ├«nlocuit.
Membran─â – o dat─â la 1,5-2 ani. Fiecare produc─âtor recomand─â modul de ├«nlocuire a membranei. 12 luni – este o perioad─â minim─â, av├ónd ├«n vedere c─â capacitatea membranei de osmoz─â invers─â – de la 185 de litri pe zi ╚Öi peste.

Imagine: Set de elemente de filtrare Atoll nr. 101.

Caracteristici de instalare

Instalat ├«n timpul func╚Ťion─ârii chiuvetei. Trebuie doar s─â face╚Ťi o gaur─â pentru robinetul de ap─â. Iar pentru a conecta sistemul la robinet, acesta este prev─âzut cu fitinguri, supape cu bil─â ╚Öi o pies─â ├«n T.

Sistemele de osmoz─â invers─â necesit─â o presiune de presiune. Dac─â presiunea este prea mic─â ( sub 3 atm ) sistemul nu va func╚Ťiona la poten╚Ťialul s─âu maxim. ( de obicei 10-12 litri ) ├«n interiorul chiuvetei exist─â suficient spa╚Ťiu pentru aceasta.

Pre╚Ť

Depinde de nivelul de cur─â╚Ťare. Sistemul de osmoz─â invers─â cu 4 etape de purificare cost─â de la 7000 de Leu. Pre╚Ťul filtrelor de curgere sub chiuvet─â variaz─â de la 2000 la 5000 de Leu. Cartu╚Öele cost─â 350-550 de Leu., membran─â – de la 1200 de Leu.

produc─âtori

Produsele na╚Ťionale sunt ├«n frunte. Filtrele de debit Aquafor ╚Öi sistemele de osmoz─â invers─â sunt populare, «Geyser.", «Bariere", Atol, acvatic "Ap─â nou─â". Garan╚Ťia pentru produsele lor este de obicei de 2-3 ani.Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: