Sisteme de instalare

Pentru a agăța accesoriile sanitare în perete, aveți nevoie de accesorii speciale – sisteme de instalare pentru WC-uri, bideuri, pisoare și chiuvete. Cum sunt aranjate? Ce trebuie să știți atunci când le instalați?

Ce este un sistem de instalare??

Este elementul de fixare pe care este montat WC-ul suspendat, bidet sau chiuvetă. Sistemul de instalare a observatorului exterior nu este vizibil. Instalațiile sanitare par să fie pur și simplu agățate de perete. Se face o distincție între sistemele de instalare de perete pentru WC-uri, bideuri, urinale și chiuvete. Toate au un design similar.

Sisteme de instalare preplăcintă: Proiecte

  • ( SI )-sisteme de instalare în bloc cel mai simplu. Ele sunt fixate doar în pereții de susținere cu ajutorul unor șuruburi speciale (de ancorare ) ele suportă întreaga sarcină. Un astfel de sistem poate fi suspendat.

Exemple de rame de instalare ( pentru a fi plasate pe perete solid ).

  • SI cu ramă au o structură mai complexă și sunt concepute pentru instalarea obiectelor sanitare nu numai în pereți portanți, ci și în pereți ușori și pereți despărțitori ( cum ar fi pereții din gips-carton ). Acestea sunt cadre metalice, echipate cu tot ceea ce aveți nevoie pentru a se potrivi atât ei înșiși, cât și accesoriile sanitare. Acestea sunt fie așezate pe podea, fie construite sub un podium solid. Suporturile de colț permit instalarea în colțuri. Toate ( cadrul SI sunt reglabile până la o înălțime de 20 cm;. Este foarte convenabil, deoarece permite poziționarea instalațiilor sanitare la o distanță adecvată față de podeaua finită, folosind picioare extensibile.
Citește mai mult  Cum să verificați dacă sistemul de instalare a pereților este instalat corect?

Exemple de cadre de instalare ( pentru pereți despărțitori care nu sunt potrivite pentru a susține ).

Cu cât ascundem mai multe elemente tehnice, cu atât mai multe opțiuni aveți pentru a aduce un alt tip de efect în interiorul băii – picturi, sculpturi sau, de exemplu, pietricele pe podea. În acest sens, lavoarele suspendate, WC-urile și bideurile ajută la realizarea ideilor designerului cu spirit spațial. Ar trebui să fiți de acord cu faptul că nimeni nu se plânge de fantezia "limitată", pentru că au scăpat de țevile de canalizare deschise și de țevile de canalizare din casele și apartamentele moderne. Deși sunt posibile și interioarele în acest stil industrial. Nu există nici o îndoială că obiectele sanitare încorporate au mai multe avantaje decât obiectele sanitare tradiționale; cu toate acestea, utilizarea acestui sau acelui sistem se va baza mai degrabă pe conceptul de interior al băii și pe dorințele clientului.

Cu cât ascundem mai multe elemente tehnice, cu atât avem mai multe posibilități Adăugați ceva diferit în interiorul băii – imagini, sculpturi sau, să zicem, o pietricică pe podea. În acest sens, lavoarele suspendate, WC-urile și bideurile vă ajută să realizați ideile designerului cu privire la modul de utilizare a spațiului dumneavoastră. Ar trebui să fiți de acord cu faptul că nimeni nu se plânge de fantezia "limitată" pentru că s-a renunțat la țevile de apă și la canalizările deschise în casele și apartamentele moderne. Deși sunt posibile și interioarele în acest spirit industrial. Obiectele sanitare încastrate în perete au, fără îndoială, mai multe avantaje decât cele convenționale, dar alegerea sistemului care va fi utilizat se va baza mai mult pe conceptul de baie și pe dorințele clientului.

Ascundeți

Instalarea sistemelor de instalare

În timpul renovării. Cadrele sunt instalate în timpul fazei de gros-ajuns. Marginea superioară a WC-ului sau a bideului trebuie să fie la 40-43 cm deasupra nivelului podelei finisate, iar bazinul- 80-85 cm înălțime. Procesul de instalare pentru instalația de perete este simplu. Nu sunt de așteptat probleme dacă sunt respectate instrucțiunile care însoțesc fiecare produs. Principalul lucru este Să nu uităm de înălțime. Deoarece instalarea are loc, de obicei, înainte ca podeaua să fie terminată, trebuie să se ia în considerare faptul că se va ridica mai târziu pe. Un alt punct important – suporturi. Acestea trebuie să fie cât mai robuste și mai precise posibil, pentru a garanta rezistența structurală și distribuția corectă a sarcinii. Odată ce SI a fost instalat, toate deschiderile de țevi și rezervorul trebuie să fie sigilate cu capace oarbe astfel încât să nu poată pătrunde niciun rest în sistem.

Citește mai mult  Cum să atașați corect instalația de pre-perete

Utilizarea sistemelor de instalare a pereților: posibilități

  • Aspecte atractive: obiecte sanitare fără conducte sau rezervor.
  • Economisește spațiu în baie.
  • Igienic: ușor de curățat podeaua de sub vasul de toaletă sau de sub bazin.

Singurul dezavantaj este SI- cost ridicat. Va trebui să cheltuiți între 2,5 și 10 mii de euro pentru a cumpăra acest sistem auxiliar. Leurica.Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: