15 produse noi la Cersaie 2013

Cesraie 2013, cel mai mare târg de ceramică și de accesorii pentru baie și bucătărie, a avut loc în toamnă la Bologna. Este evident că producătorii acordă din ce în ce mai multă atenție texturii acoperirilor lor: propun soluții noi și neașteptate pentru finisaje și mobilier.

Cei mai importanți producători de ceramică prezenți la târg au prezentat la târg noi plăci care imită suprafețele din lemn natural într-o varietate de moduri: de la efecte de îmbătrânire artificială până la imitații de lemn tăiat în cruce. De asemenea, în vogă este imitarea suprafețelor industriale aspre. Cele mai comune culori sunt betonul negru, gri sau alb.

Noile corpuri de baie expuse la Chersaie combină, de asemenea, experimentarea cu finisaje și culori. Finisajul alb lucios nu mai este norma în băi. Astăzi, gama de produse include tot felul de imprimeuri și culori surprinzătoare ( chiar și pentru robinete și radiatoare;. În plus, în conformitate cu tendința de design biomorfic, noile accesorii pentru baie au caracteristici din ce în ce mai fluide, imitând astfel natura.

Citește mai mult  Cersaie 2013
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: