Cum se fabrică obiectele sanitare Jacob Delafon?

Despre companie și procesul de producție a accesoriilor sanitare în fabrica franceză Jacob Delafon.

Jacob Delafon este unul dintre cei mai mari producători de obiecte sanitare (parte a grupului internațional Kohler ). Kirill Yanovsky, CEO al KOHLER RUS, ne vorbește despre companie și procesele sale de producție.

În imagine: Belvoye ( fabrica de obiecte sanitare ) Belvoye este cea mai mare unitate a lui Jacob Delafon din Franța.

Dincolo de obiectele sanitare, Jacob Delafon produce, de asemenea, o gamă de ceramică refractară. De exemplu, blaturile ceramice și tăvile de duș. Singura diferență este că, în timpul etapei de frământare, se adaugă argilă de șamotă la amestec, pe lângă ingredientele standard.

În imagine: Kirill Yanovsky, gen. ( Kohler RUS )

Fabrica este situată în munții Jura, lângă Dole, în Franța. Aici, în urmă cu 113 ani, Emile Jacob și Maurice Delafonds au înființat prima fabrică pentru producția de porțelan sanitar într-o fabrică de cherestea.

41.000 de metri pătrați de spațiu de producție. m, are în prezent aproximativ 200 de angajați- O producție destul de mare pentru standardele franceze. Fabrica dispune de propriul centru de cercetare, dezvoltare și inovare.

Produsele ceramice sunt fabricate din masă de argilă. Pentru a o obține, se amestecă argilă, caolin, silice, feldspat și apă. Masa obținută se pune în matrițe pentru turnare ( este modelată pe calculator ). După ce turnarea este scoasă din matriță, aceasta este uscată. În această etapă, meșterii realizează manual finisarea finală a produselor: șlefuirea suprafețelor, finisarea deschiderilor tehnologice. Următoarea etapă geamuri – Unul dintre cele mai importante și mai costisitoare elemente ale procesului de fabricație. O mașină robotizată specială glazură suprafața produselor. Tot aici se aplică și logo-urile. Piesele sunt trimise într-un cuptor tunel unde sunt arse timp de 18 ore la o temperatură de 1200°C &#40°C; este foarte important să se mențină această temperatură ). Cuptorul încălzește și răcește ușor piesele. După ce produsele se răcesc, sunt verificate de către departamentul de control al producției. Iar noile modele sunt supuse și unui test de performanță. Produsele finite sunt ambalate în paleți sau cutii de carton și se utilizează carton reciclat.

Citește mai mult  Cu un vis de ocean
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: