Design cubic Grohe

Noile mixere de baie Eurocube Joy de la Grohe au un design cubic elegant și sunt ușor de manevrat cu ajutorul unui joystick.

Noua gamă de robinete pentru baie Eurocube Joy de la GROHE a câștigat prestigiosul premiu Red Dot Design Award în 2015. Acesta este disponibil într-o gamă largă de versiuni: robinete în mărimile S, M și XL, care sunt potrivite pentru diferite configurații de chiuvete, precum și modele de podea și de perete cu sistem de instalare ascunsă, duș și gură în cascadă. Toate robinetele din gamă au un design cubic minimalist și curat și sunt echipate cu sistemul de control cu joystick brevetat GROHE FeatherControl.

Joystick pe robinetul mixerului, care vă oferă un control cu o singură atingere a debitului și a temperaturii apei. Un cartuș de 29 mm, special conceput pentru acest sistem de control, este instalat în interiorul mixerului. Acesta este protejat împotriva infiltrării apei printr-o izolație specială și dispune de discuri ceramice cu un strat avansat de acoperire Aceste îmbunătățiri tehnice cresc semnificativ durata de viață a gamei de mixere Eurocube Joy.


Răsfoiți alte colecții GROHE.

Citește mai mult  Geberit împrospătează aerul din baie
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: