12 tăvi de duș dreptunghiulare

materialul, dimensiunea, culoarea și estetica sunt doar câțiva dintre factorii pe care trebuie să îi luați în considerare atunci când faceți achiziția. Forma este deosebit de importantă: pentru cabine de duș dreptunghiulare, alegeți tăvi de duș dreptunghiulare.

Un accesoriu important

Proprietățile practice ale tăvii de duș depind în mod direct de materialul din care este fabricat. Așadar, atunci când plănuim să cumpărăm o tavă de duș, prima întrebare care apare este: Ce model este mai bun? oțel sau acrilic? Sau poate ar trebui să luați în considerare piatra artificială?

În selecția noastră de imagini v-am prezentat tăvi de duș dreptunghiulare care includ modele realizate din acrilic, piatră artificială și oțel emailat, obiecte sanitare, turnate minerale. Plăcile de duș acrilice sunt cele mai comune și le puteți cumpăra în siguranță atât pentru dușurile de buget, cât și pentru cele de lux. Acrilicul are o bună reținere a căldurii, nu se clatină, poate fi ușor de renovat.

Tavanele de duș din ceramică sunt mai elegante, dar se pot crăpa sau chiar sparge atunci când sunt supuse unui impact. Tăvile realizate din piatră artificială par să ofere numai avantaje Frumos, solid și funcțional. Dar acestea costă mai mult decât alte tipuri.

Atunci când cumpărați o tavă de duș, este necesar să țineți cont de nuanțe precum culoarea, forma, decorul și, de asemenea, modul de instalare a produsului. Vă sfătuim să alegeți un model potrivit dintre tăvile de duș dreptunghiulare pentru cabine de duș de formă similară.

Tava de duș albă nu trebuie să fie neapărat albă Unii ar putea prefera versiunea neagră sau argintie. Alegeți un model minimalist cu un contur clar, un model cu colțuri rotunjite sau un tatami japonez cu funcție de masaj pentru picioare. Acum gândește-te la ce este mai bine pentru tine tavă de duș pe podea sau încastrată în perete? Dacă doriți să modelați tava de duș, producătorul vă poate oferi, la cerere, o reliefare originală a suprafeței.

Citește mai mult  Căzi de baie compacte cu economie de scaun
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: