Villeroy & Boch imprimeuri pe tăvi de duș

Villeroy & Boch a dezvoltat tehnologia ViPrint, care face posibilă imprimarea decorurilor din colecțiile populare de gresie și faianță pe tăvile de duș Subway Infinity.

O tendință actuală în interioarele de baie Continuitate decorativă, o combinație optimă de ceramică sanitară și gresie. În acest context, Villeroy& Boch prezintă tehnologia inovatoare ViPrint. Vă permite să aplicați modele din colecțiile populare de gresie și faianță de la Villeroy& Boch pe 19 modele de tăvi de duș ceramice Subway Infinity, făcându-le cât mai apropiate de pardoseală din punct de vedere al designului.

Trei decoruri de plăci Lodge Beige-Effect, X-Plane Crème-Effect și X-Plane Antracite-Effect sunt deja disponibile pentru aplicarea pe tăvi folosind tehnologia ViPrint, iar noi modele continuă să apară pe piață. Tăvile din seria Subway Infinity cu scurgere la culoare sunt disponibile într-o gamă largă de modele și 27 de dimensiuni, de la 80 x 75 cm până la dimensiunea XXL 160 x 100 cm. De asemenea, este disponibilă opțiunea de a personaliza dimensiunea și forma tăvii. Clasa antiderapantă a acoperirii standard este B ( PN18 ) acoperirea ViPrint este A ( PN12 ).


Explorați alte colecții de la Villeroy& Boch.

Citește mai mult  Jacob Delafon se alătură rândurilor de lavoare
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: