13 tăvi de duș 90×90

"Piatra de temelie a oricărei cabine de duș este tava de duș. Sustenabilitatea, funcționalitatea, etanșeitatea, siguranța și alte caracteristici ale cabinei de duș sunt direct legate de alegerea tăvii de duș.

«Fundația" cabină de duș

Cabinele de duș vin standard cu o tavă de duș de 90 x 90 cm. Atunci când alegeți o tavă de duș 90×90, luați în considerare forma cabinei de duș și proprietățile practice ale materialului din care este fabricat – există o mulțime de opțiuni din care puteți alege.

Atunci când cumpărați o tavă de duș, este important să știți că calitatea acesteia determină și funcționalitatea cabinei. O tavă de calitate nu trebuie să se deformeze, să se zgârie sau să "zornăie" în timpul utilizării Puteți alege un model care nu va picura, va fi antiderapant, se va încălzi rapid și va fi plăcut și atractiv din punct de vedere estetic. Instalați tava de duș astfel încât cabina să nu se scurgă, să stea ferm pe podea și să nu se balanseze atunci când intrați în ea, astfel încât multe modele au o bază cu picioare reglabile.

În selecția noastră foto puteți găsi tăvi de duș din acrilic, porțelan și obiecte sanitare, piese turnate din minerale emailate și materiale compozite. Suprafețele tăvilor au un strat antiderapant sau sunt prevăzute cu caneluri antiderapante.

Dintre tăvile de duș 90×90 puteți alege între o versiune adaptabilă la adâncime, dreptunghiulară sau de colț, cu o varietate de contururi. Când vine vorba de designul tăvii de duș, unii producători sunt dispuși să vopsească un model alb clasic într-o nuanță strălucitoare sau să aplice o imprimare originală pe suprafață la cererea clientului.

Citește mai mult  15 chiuvete pătrate
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: