13 chiuvete din oțel inoxidabil

Chiuveta din oțel inoxidabil – cea mai bună opțiune pentru bucătăriile moderne. La alegerea modelului potrivit, acordăm atenție designului produsului, formei bazinului, grosimii pereților și posibilității de completare cu accesorii.

Ideal pentru bucătărie

Pentru chiuvetele de bucătărie moderne, oțelul inoxidabil este cel mai bun material de utilizat, fiind cea mai igienică și funcțională alegere pentru bucătăria modernă. Chiuvetele din oțel inoxidabil sunt practice, spațioase, disponibile într-o gamă largă de versiuni, ușor de curățat și pot dura zeci de ani. Din punct de vedere estetic, chiuvetele din oțel inoxidabil se potrivesc perfect cu decorul modern al bucătăriei. Produse de diferite forme, dimensiuni și funcții pot fi găsite în selecția noastră foto de chiuvete din oțel inoxidabil.

Fiecare gospodină poate decide cum vrea să arate spațiul de lucru. Chiuvetele profesionale și semiprofesionale sunt completate cu până la cinci cuve și sunt echipate cu un set bogat de accesorii funcționale. Chiuvetele convenționale sunt mai puțin avansate din punct de vedere tehnologic: unul sau două boluri complete cu o aripă, plus o selecție de accesorii detașabile ( strecurătoare, scânduri de tăiat, scurgătoare de vase ).

Puteți alege chiuvete de orice adâncime și capacitate. De exemplu, o chiuvetă rotundă se va potrivi pentru multe feluri de mâncare, o chiuvetă dreptunghiulară adâncă va arăta grozav într-o bucătărie în stil american. Producătorii moderni produc chiuvete din oțel inoxidabil, care sunt mai groase și mai capabile să reziste mai bine la deteriorarea apei Chiuveta din oțel inoxidabil are un robinet în picioare din oțel inoxidabil, care împiedică desprinderea acestuia în timpul utilizării și zdrăngănitul atunci când se toarnă apă peste bazin.

Citește mai mult  De ce se scurg cabinele de duș?
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: