13 modele de chiuvete de bucătărie cu o lățime de 40 cm

Într-o bucătărie înghesuită, fiecare centimetru de suprafață de lucru este important. Pentru un spațiu de lucru funcțional și spațios, renunțați la chiuveta voluminoasă și optați pentru o opțiune compactă, cu un design plăcut și confortabil.

Dimensiuni mici, opțiuni mari

În bucătăria noastră, este mai probabil să cumpărăm o chiuvetă imensă din inerție din oțel, "mahon" semi-profesional, dublu și triplu, cu montaj încastrat Este acum o chiuvetă de bucătărie la modă?. O chiuvetă mare este bună pentru toată lumea, dar dimensiunea sa poate fi o problemă în spațiile înguste. În cazul în care bucătăria dvs. nu este prea mare, încercați să utilizați rațional fiecare metru de spațiu de lucru și alegeți numai mobilier și obiecte sanitare compacte.

O chiuvetă de bucătărie modernă și mică are toate caracteristicile de care aveți nevoie pentru a fi atât un avantaj funcțional, cât și un accent atrăgător în interiorul bucătăriei. Pentru a vedea mai îndeaproape aceste obiecte sanitare, răsfoiți galeria noastră foto editorială.

Chiuvetele care economisesc spațiu sunt excelente pentru aspectul lor distinctiv și decorativ. Varietatea &#40 de forme ( rotundă, ovală, dreptunghiulară cu unghiuri acute și rotunjite ) și alegerea finisajelor fac din chiuvetă un element elegant al interiorului bucătăriei dumneavoastră. Chiuvetele sunt montate la nivelul blatului de lucru, integrate în blat și încastrate. În ciuda dimensiunilor sale modeste, funcționalitatea sa este de top.

O chiuvetă mică de bucătărie poate fi dotată cu o gamă completă de accesorii – o placă de tocat, un scurgător automat, o strecurătoare, un coș de gunoi și un suport de bucătărie. Astfel încât să nu fie mai puțin comod de utilizat decât o chiuvetă mare standard.

Citește mai mult  Pisoare neobișnuite urinale
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: