17 căzi de baie albe

Acrilic sau fontă?? Insulă sau colț – ce model este mai bun?? ce stiluri de căzi de baie sunt disponibile și ce seturi de funcții au acestea?? Luați în considerare "propriul" model.

Balena albă a civilizației

Baia este cel mai important element al interiorului băii. Vrem să fie spațioasă, frumoasă și funcțională. Ce modele de băi albe producătorii moderni sunt dispuși să ne ofere? Cât de originale sunt aceste produse sanitare, ce gamă de funcții pot oferi?

Să spunem mai întâi câteva cuvinte despre materialele din care sunt fabricate căzile de baie albe. Fierul turnat, care a fost folosit pentru căzile de baie încă din antichitate, nu și-a pierdut deloc din relevanța în prezent. Acesta este completat de acrilic și de o serie de materiale compozite cu performanțe superioare și calități estetice – Corian, Cristalplant, Exmar, Duralight, Quaril.

Pe lângă clasica cadă ovală, există acum modele triunghiulare, rotunde și pătrate, precum și căzi de baie sculpturale sau de design – cu o căpătâiță înălțată, plinte în formă de floare, rafturi de baie pentru accesorii de baie și panouri exterioare.

Căzi clasice cu picioare de leu, bază arhitecturală și siluetă netedă și elegantă. Există o mulțime de modele de insulă, independente. Majoritatea căzilor moderne sunt decorative și laconice, dar au un design ergonomic sofisticat ( cotiere, tetiere ) care vă permite să stați confortabil în cadă. Acestea sunt încastrate în podea, plasate într-un colț sau atașate la perete. Avantajele lor funcționale – hidromasaj și cromoterapie. Jeturile de hidromasaj, situate în partea de jos, masează diferite părți ale corpului în timp ce vă aflați în cadă. Există, de asemenea, mai multe tipuri de masaj, în funcție de dorința dumneavoastră de a beneficia de un masaj puternic și revigorant sau de unul blând și relaxant.

Citește mai mult  13 modele de chiuvete de bucătărie cu o lățime de 40 cm
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: