Alegerea unui rezervor de WC

Acest tip de mecanism ascuns, deși neobișnuit în băile noastre, devine din ce în ce mai popular. Vă arătăm cum și când puteți utiliza cisterna integrată.

Cum arată cisterna integrată?

Largi și plate. Designul seamănă cu o canistră și poate conține până la 12 litri de apă. fabricat din plastic rezistent, învelit într-o carcasă de spumă pentru a preveni condensarea.

În imagine: Rezervor de apă 109.300.00.5 de la fabrica Geberit.

Următoarele sunt avantajele cisternei ascunse

  • Igienic. WC cisternă rezervor WC de bază. Rezervorul ascuns, scurgerea rezervorului, conductele etc. sunt adesea expuse prafului în spatele peretelui atunci când se utilizează un model montat la culoare..
  • Liniște. Cisterna ascunsă, care se află în spatele unui perete fals, se umple aproape în liniște.
  • Ergonomie și design. Cu ajutorul sistemelor de instalare, rezervorul ascuns al unui rezervor de WC convențional poate fi instalat oriunde în baie, chiar și într-un colț. O cameră cu o cisternă ascunsă arată mai elegantă și mai spațioasă.
  • De încredere. Vasul de WC poate fi demontat, reparat și montat din nou folosind deschiderea plăcii de acoperire. O țeavă de deversare protejează cisterna integrată împotriva revărsării și conduce apa direct la canalizare.

Când este nevoie de o cisternă?

Toaletă montată pe perete ( montată pe podea, montată pe perete ). Există două tipuri de vase de WC: monobloc, adică un vas de WC și un rezervor într-o singură bucată ( în acest caz rezervorul este "încorporat" în designul vasului de toaletă în sine, și nu este subiectul acestui articol ) și "tradițional" Set: vas WC + rezervor de apă. Cele două unități sunt adesea vândute ca un set de același producător, care include și un rezervor ascuns. Alternativ Cumpărați separat rezervorul de WC și opțiunea "rezervor tradițional ( de obicei un rezervor vertical suspendat pe perete )" fie "cisternă ascunsă" ultima opțiune.

Citește mai mult  14 Cada de baie din fontă ovală

WC suspendat în perete. Întotdeauna se instalează prin intermediul unui sistem de instalare; rezervorul este întotdeauna încorporat.

Există patru sisteme comune de spălare ( butoane ) pentru rezervoarele ascunse.
– Culoare simplă. Un buton convențional, care, dacă este apăsat, golește întregul volum de apă.
– Model cu două moduri. Prin apăsarea unui buton se eliberează o cantitate de apă, iar prin apăsarea celuilalt se eliberează o cantitate diferită; volumul de apă poate fi reglat. Volumul maxim de apă este egal cu capacitatea completă a cisternei sau puțin mai mic ( pentru a permite o spălare suplimentară atunci când este necesar ).
– Sistemul flush-stop. Buton basculant convențional. Volumul de spălare poate fi setat de către utilizator.
– Variantele "avansate". Plăcuțe de culoare acționate prin atingere, panouri cu senzor infraroșu care sunt declanșate prin contactul mâinii.

În fotografie: placa de culoare Twinline de la Geberit.

Rezervor încorporat pentru toalete suspendate în perete

Cum se instalează? Rezervorul de apă ascuns este fixat pe suprafața peretelui sau într-o nișă. «Ascuns" Cisterna are o suprafață șanfrenată sau grilată pentru o mai bună lipire cu peretele masiv.

Rezervor încorporat pentru toalete suspendate în perete

Cum se instalează? În funcție de sistemul de instalare, care, la rândul său, depinde de peretele pe care va fi instalat vasul de WC.

  • ( întreaga sarcină este transferată pe podea ). Se utilizează atunci când în loc de un perete- Rezervorul de WC este întotdeauna integrat în peretele vasului de WC – un perete despărțitor ușor care nu poate suporta greutatea unui vas de WC greu + rezervor ascuns. O fereastră pentru placa de spălare este în rezervorul de sus. Tot aici suporturi pentru panou sau o cutie de montare specială. Deoarece grosimea finisajelor variază, panourile pot fi "plantate" la diferite adâncimi, reglați elementele de fixare pentru a se potrivi cu dimensiunea, caseta- Tăiați-o astfel încât să nu iasă în afară.
  • Sistem de instalare înainte de perete. Se aplică atunci când sistemul de instalații sanitare este instalat lângă un perete solid. cisterna integrată este fixată pe perete cu un "umed" rezervoarele ascunse sunt instalate și acoperite cu un panou de finisare. Pentru a asigura o legătură mai puternică cu mortarul, se folosește o grilă de montare.
Citește mai mult  Mixere termostatice

prospețime încorporată

Revigoranții de suprafață care spală vasul de WC în timpul acțiunii de spălare sunt instalați în sistemul de instalare a pereților într-un mod special. Există, de asemenea, panouri de duș detașabile care conțin tablete de dezodorizare. O altă alternativă un recipient pentru tablete este poziționat pe o placă de culoare articulată.

Alte tipuri de rezervoare ascunse

  • Cisterna are o secțiune transversală triunghiulară. Vă permite să puneți WC-ul într-un colț și este mai compact decât alte sisteme.
  • Model cu cadru scurtat. Pentru utilizarea în cazul în care wc-ul este instalat în fața unei ferestre sau sub mobilierul suspendat.

Două sfaturi

Dacă aveți o cisternă încorporată, trebuie să instalați întotdeauna un pre-filtru pe conducta de alimentare cu apă.

Deși dispozitivul de spălare poate fi îndepărtat cu ușurință prin orificiul pentru butoane al rezervorului încorporat, atunci când se instalează peretele fals, merită să se asigure accesul la conducte pentru a facilita reparațiile în caz de scurgeri.

Exemple de vase de WC cu rezervor integrat. După cum se poate vedea în selecția noastră "cisternă în spatele peretelui" utilizate nu numai pentru obiecte sanitare suspendate, ci și pentru cele montate pe podea.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: