Cabine de duș

Cabinele de duș înlocuiesc sau completează din ce în ce mai des cada de baie tradițională în ultimii ani. Care este cel mai bun model?? Totul depinde de bugetul pentru amenajarea băii și de dimensiunea spațiului în care locuiți.

Cabine de duș monobloc

Pe măsură. Puteți instala o cabină prefabricată oriunde în baie. Pagina principală: alegeți dintr-o privire configurația corectă și nu faceți nicio greșeală în ceea ce privește forma și dimensiunea. Dacă aveți destul de mulți bani, probabil că nu va fi dificil să găsiți un model potrivit.

Cel mai important avantaj al unei cabine de duș monobloc este ușurința de instalare. Nu trebuie să căutați elemente de mărime și culoare potrivite – primiți totul la pachet.

Notă: o cabină de duș monobloc.. aproape întotdeauna o versiune cu hidromasaj. De asemenea, poate fi echipat cu funcții de baie de aburi, aromaterapie și cromoterapie, radio, CD player etc.

În cele mai multe cazuri, cabinele de duș de elită gata făcute sunt echipate cu o mulțime de accesorii suplimentare frumoase: scaune pliabile, mai multe capete de duș, rafturi pentru șampoane și alte fleacuri.

  • Model 156 Next+ de Teuco, proiectat de Gioacchini Nilo
  • Start! 70x140 Walk In by Jacuzzi, proiectat de Urbinati Carlo
  • Anthropos Free standing lângă fabrică Sticlă
  • Start! 70x140 Walk In by Jacuzzi, proiectat de Urbinati Carlo

Model 156 Next+ de Teuco, design Gioacchini Nilo.

Cabine de duș prefabricate

Fă-ți singur. Cabină de duș Nu este neapărat un model prefabricat pe care ați dori să îl cumpărați ca întreg. Este adesea mai economic și mai simplu de "asamblat" Compartiment de duș separat. Un set complet include un stand de duș sau un panou de duș ( adesea cu un duș de mână ), un duș
tavă de duș, uși ( pereți despărțitori, obloane ). Dar, uneori, se poate renunța la unele dintre accesorii.

Citește mai mult  14 capete de duș neobișnuite

De exemplu, dacă aveți de gând să montați o cabină de duș într-o nișă, veți avea nevoie doar de uși și de duș. În cazul în care cabina este plasat în colț, puteți economisi pe două partiții. Apropo, nu este nevoie să cumpărați piese de la același producător.

O cabină de duș prefabricată va avea atâția pereți câți doriți. Vă puteți mulțumi cu unul singur ( așa cum este ilustrat ).

Detalii despre cabinele de duș

Monobloc sau prefabricate? Acest lucru determină în mare măsură designul băii dumneavoastră. Clientul alege cabina de duș în funcție de diferite criterii: preț, calitate, modă, în cele din urmă. Iar dacă creăm un interior în stil retro, cum ar fi anii '30, folosim obiecte sanitare stilizate din acele vremuri. în practica mea, nu am întâlnit niciodată o cabină monobloc în stil clasic – cu siguranță va fi o versiune prefabricată.

O singură piesă sau mai multe piese? Acest lucru determină în mare măsură designul băii. Clientul alege cabina de duș în funcție de diferite criterii: preț, calitate, modă, în cele din urmă. Și dacă creăm un interior într-un stil retro, de exemplu, al anilor '30, atunci vom folosi instalații sanitare stilizate din acele vremuri. Din experiența mea, nu am întâlnit niciodată o cabină monobloc în stil clasic – aceasta este cu siguranță o versiune prefabricată.

Ascundeți

Tavă de duș. Acesta poate fi realizat din acrilic, oțel emailat, ceramică, piatră sintetică sau naturală, uneori din fontă. Fiecare material are propriile avantaje și dezavantaje. Dar, în orice caz, este mai bine dacă suprafața este neuniformă sau are un finisaj antiderapant. Dimensiunea contează, de asemenea, pentru că dimensiunea tăvii de duș este cea care determină cât spațiu ocupă o cabină de duș și dacă este confortabilă pentru a sta în ea. Un minim sensibil.. 85 x 85 cm, dar de formă dreptunghiulară 70 x 90 cm mai convenabil decât. Înălțimea tăvii de duș este de obicei de aproximativ 11 cm: Aceasta este necesară pentru instalarea scurgerii. Deși întreaga structură poate fi încorporată în podea.

Citește mai mult  Robinete cu o singură maneta

Cabine de duș și uși. Pereții despărțitori de duș pot fi de două tipuri: cu cadru și fără cadru. Primele, realizate din sticlă călită sau polistiren, sunt montate pe un profil de aluminiu ( cadrul propriu-zis ).

Formele standard sunt mult mai ușor de găsit o cabină de duș pentru o tavă de duș decât pentru un model non-standard.

Acestea din urmă sunt realizate numai din sticlă și sunt montate direct pe pereți, pe podea, pe tavă și uneori chiar pe tavan. Uși de duș, de obicei cu balamale sau glisante. modele mai rare, în cazul cărora ușa se înclină mai întâi ușor în față și apoi alunecă în lateral. Apropo, puteți utiliza ecrane de duș eficiente din punct de vedere al costurilor în loc de pereți despărțitori.

Pereții unei cabine de duș pot fi compuși din mai multe elemente fixe ( o cabină de duș ) și unul sau două mobile ușă de duș.

Cap de duș și duș de mână. Astăzi, dușurile sunt din ce în ce mai mult echipate cu două capete de duș – staționare și portabile. Primul este fixat pe peretele sau pe tavanul structurii, iar cel de-al doilea este montat pe perete pe un suport special, de pe care poate fi îndepărtat cu ușurință. Capul de duș cu efect de ploaie a devenit popular în ultima vreme. Acestea simulează o adevărată ploaie torențială datorită diametrului lor mare și a numeroaselor deschideri. Pentru a realiza o cabină de duș cu hidromasaj, puteți înlocui un suport de duș tradițional cu un panou de duș cu hidromasaj sau puteți instala jeturi de hidromasaj în perete.

Citește mai mult  13 chiuvete din piatră turnată

O coloană de duș cu jeturi transformă o cabină obișnuită într-o cabină de duș cu hidromasaj în doar câteva minute

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: