Ce este o cabină de duș??

O cabină de duș este o alternativă excelentă la un bideu în băile mici și în cele cu bugete limitate. Ce este un duș sanitar și cum poate fi instalat??

Un duș sanitar poate fi considerat, de asemenea, o alternativă la bideu. Pentru a monta un bideu în baie, aveți nevoie de spațiu ( care nu este întotdeauna disponibil ). Cu capul de duș igienic, lucrurile sunt mult mai simple. Din punctul meu de vedere, un client care dorește să instaleze un bideu și un duș cu spălare manuală în aceeași baie, are următoarea situație. Un bidet este utilizat în același scop ca și un duș de mâini sanitar, în timp ce bidetul este utilizat din motive tehnice. Îl puteți folosi, de exemplu, pentru a umple o găleată sau pentru a spăla labele pisicii sau ale câinelui atunci când nu aveți la dispoziție un furtun tehnic și un bazin.

Capul de duș poate fi văzut și ca o alternativă la bideu. Pentru a pune un bideu în baie, aveți nevoie de spațiu ( care nu este întotdeauna disponibil ). Cu un duș igienic, situația este mult mai simplă. Următoarea situație este cea în care un client dorește să instaleze atât un bideu, cât și un duș igienic în aceeași toaletă. Bideul este folosit pentru utilizarea sa, în timp ce bidetul este folosit din motive tehnice. Acestea pot fi folosite pentru a umple o găleată sau pentru a spăla picioarele unei pisici sau ale unui câine, de exemplu, dacă nu sunt disponibile un furtun tehnic și un bazin.

Ascundeți

Construcția dușului igienic

Robinet plus furtun. Dușul igienic este format dintr-un furtun flexibil și un mic pulverizator pentru mâini la capăt. Uneori se numește "cap de duș".

Citește mai mult  Instalarea robinetului mixer pe chiuvetă

Principala diferență între acesta și un cap de duș normal ()- în afară de dimensiune supapa de închidere de pe mâner. Acesta din urmă este un buton cu un arc integrat.

Acesta se află întotdeauna în poziția "închis" și, atunci când este apăsat, se deschide. Atunci când eliberați supapa, arcul ridică butonul apa este închisă.

Deoarece bideul este aproape întotdeauna instalat pe perete, este disponibil și un suport de perete, care poate fi combinat cu brațul de pulverizare și furtunul.

Robinetul mixer și capul de duș sunt adesea vândute separat, nu ca un set complet. Dar aceasta nu este o problemă – furtunul de duș igienic se potrivește în majoritatea mixerelor de duș tradiționale.

Instalarea dușului igienic

Întotdeauna la îndemână. Poziția tradițională a dușului igienic este în toaletă, lângă WC. Acest lucru este util: puteți ajunge la stropitoare fără a fi nevoie să vă ridicați din "bolul de lut".

Probleme de achiziție și instalare. Uneori poate fi dificil să găsiți un mixer de perete cu un duș igienic ca set.

Faptul că furtunul de duș este standard și poate fi conectat cu ușurință la cele mai frecvent utilizate ( mixere de duș fără gură ). Îl puteți alege pe cel care se potrivește cel mai bine designului și metodei de instalare. Acesta poate fi instalat ca un mixer extern, ca mixer montat pe perete cu o singură pârghie, cu două pârghii sau ca mixer termostatic. Cu toate acestea, kiturile sunt adesea disponibile pe piață sub forma unui mixer de chiuvetă și a unui cap de duș igienic.

Citește mai mult  Faceți cunoștință cu mixerele electronice

Un duș sanitar este o necesitate atât pentru o baie separată, cât și pentru o baie comună.

În cazul în care apartamentul are un WC separat, puteți instala o mică chiuvetă de colț în toaletă. Acesta permite spălarea mâinilor fără a părăsi casa de marcat – fără să fie nevoie să meargă la baie.

Materiale și finisaje ale dușului igienic

Numai crom? Capul de duș igienic, ca orice alt cap de duș, este cel mai adesea fabricat din plastic. Acesta poate fi vopsit în masă sau metalizat, cu un finisaj cromat. Există, de asemenea, modele din alamă cu finisaje din oțel, cupru, argint, aur și alte metale. Furtunul este, de asemenea, de obicei din plastic. Uneori este vopsit "argintiu" Gura de scurgere a apei este fie vopsită pentru a se potrivi cu capul de duș cromat, fie este îmbrăcată într-o împletitură metalică flexibilă.

Dușurile sanitare pentru baie în stil clasic ( în special cu un mâner ceramic ) nu sunt aproape niciodată produse. În această opțiune de design, baia este văzută ca o singură cameră, iar un bideu este instalat în mod tradițional acolo. Așadar, nu este nevoie de un duș igienic.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: