Cum de a configura o cameră de duș: opțiunile sunt posibile

Cabinele de duș înlocuiesc acum căzile de baie: economisesc spațiu și oferă o mai mare funcționalitate. Dușul în sine poate fi un simplu cap de duș sau un sistem automat sofisticat. Alegerea celei potrivite!

Cabinete monobloc

Duș cu totul inclus. Cabinele monobloc pentru baie sunt echipate cu tot ce este necesar: aici și un hidromasaj, și un radio, și scaune pliabile, și rafturi pentru șampon, și funcția de baie de aburi și multe altele. și cel mai important este o structură cu o tavă de duș, pereți și uși, complet pregătită pentru instalare și utilizare. Singurul dezavantaj al unei cabine monobloc pentru o baie preț ridicat.

Exemple de cabine monobloc cu băi cu hidromasaj.

 • Cada cu hidromasaj cu duș K-12106-C de Kohler
 • Cabina de duș cu hidromasaj Vega de la Glass
 • Cabina de duș cu hidromasaj Pluvia 130R de Albatros
 • Cabina de duș cu aburi SenseSation de la Hoesch

cadă cu hidromasaj cu duș K-12106-C by Kohler.

Cabane prefabricate

Asamblați-vă trusa. Coloana de duș, tava de duș, ușa de duș și cei 4 pereți pot fi, de asemenea, achiziționate individual, dar nu trebuie să fie neapărat de la un singur producător. Dușul este asamblat de lume, mai ieftin decât un monobloc și vă oferă șansa de a vă satisface ambițiile de design. Noua cabină de duș rămâne așa cum este. Puteți instala o cabină de duș complet prefabricată oriunde în baie Atâta timp cât țevile sunt conectate la ea…

 • Tavă. Suprafața cabinei depinde de suprafața tăvii, dimensiunea optimă fiind.. 85×85 sau 70×90 cm: Aceasta vă oferă mai mult spațiu și este mai ușor de instalat și de protejat cu o tavă de duș standard. Capul de duș are o înălțime de aproximativ 11 cm, care este înălțimea de care aveți nevoie pentru scurgere, chiar dacă structura poate fi încorporată în podea. Tava de duș este realizată din diferite materiale acrilic, oțel, ceramică, piatră, fontă cu o suprafață neuniformă sau cu un finisaj antiderapant.
Citește mai mult  17 căzi de baie albe

Dimensiunea tăvii de duș determină, de obicei, dimensiunea cabinei de duș. Dar, uneori, este invers: puneți câteva ( cm. prima imagine ) este posibil să se creeze o tavă de duș de dimensiunea dorită.

 • Capete de duș. Cabinele de duș și căzile de baie pot fi echipate atât cu un cap de duș fix, cât și cu un cap de duș manual. Picăturile de ploaie sunt, de asemenea, populare – ele simulează o ploaie reală datorită diametrului lor mare și a numeroaselor găuri. De asemenea, vă puteți face singur o cabină de duș cu hidromasaj: instalați un panou de duș special sau instalați jeturi de hidromasaj în perete.

Rafturi cu dușuri manuale și fixe, dușuri montate pe tavan cu mai multe moduri de jet, panouri de perete cu jeturi de hidromasaj – astăzi vă puteți aranja dușul pentru a se potrivi oricărui gust.

 • Contor de duș Noke NK3220 de la fabrica Flaminia
 • Cap de duș K-8034 / K-8038 Kohler
 • Cabină de duș Lineatre Cristal 097
 • Panou de duș 26017000 de Hansgrohe

Contor de duș Noke NK3220 de Flaminia.

 • Pereți. Pereții despărțitori din sticlă călită sau polistiren sunt montați pe un profil de aluminiu, în timp ce pereții despărțitori fără ramă sunt realizați în întregime din sticlă și sunt montați direct pe pereți, pe podea și pe tava de duș. Ușile de duș sunt, de obicei, cu balamale sau glisante, sau pliere. Există modele în care ușa se balansează ușor în față, apoi alunecă în lateral.

Ușile cabinei de duș pot fi pliante, glisante sau articulate – alegerea depinde de gustul personal și de dimensiunea băii dumneavoastră.

Economisirea banilor pe detalii

Mai puțin pereții. Doi pereți și două uși formează o cabină de duș montată pe perete ( uneori, pereții funcționează și ca uși ). este posibil să se facă fără pereți deloc și să se lase doar tava și suportul sau panoul de duș. Peretele de duș cu barieră împotriva stropirii protejează baia de stropi de apă. Această abordare economisește atât spațiu, cât și bani dar vă puteți permite să vă "răsfățați" pe finisajul din cărămidă de clincher al canalului de duș. Nu se teme de apă, este foarte bine izolat termic și acustic și nu poate fi atacat de ciuperci sau mucegai. În plus, cărămida de clincher- materialul este disponibil într-o mare varietate de culori: puteți găsi cea potrivită pentru orice interior.

Citește mai mult  Ecranele pentru cadă și duș

O cabină de duș montată pe perete salvează cel puțin un perete.

Minus tava. Acesta este înlocuit de canale și canale de scurgere încorporate în podea. Un canal de duș liniar sau unghiular este instalat la intrarea în cabină sau pe peretele interior. Apa poate fi apoi evacuată în canalul de scurgere, fie printr-o grilă, fie printr-o fantă. Canalul de scurgere a dușului este un grătar de duș Acesta poate fi poziționat oriunde în cabină.

Exemple de scurgeri de podea ascunse și de scurgeri de podea în cabine de duș fără o tavă de duș.

 • ShowerDrain 38 ACO ShowerDrain din fabrică ACO
 • Gură de scurgere cu grătar de duș din fontă 361.666.16.1, produsă de Geberit
 • 48 ACO ShowerDrain de ACO
 • Canalizare de duș 154.000.00.1 de Geberit

38 ACO ShowerDrain by ACO.

Numai duș. Contor de duș sau panou de duș, drenaj în podea- și iată-l – cea mai economică "cabină de duș". Minus stropii sunt peste tot, dar vă puteți proteja baia de ei cu ajutorul unui paravan de duș.

Dușurile montate pe perete, cu dușuri fixe și manuale, sunt ideale pentru cele mai mici băi.

Totul pentru duș

Cada UBQ160SQE2DV din colecția Squaro Edge 12 de la Villeroy& Boch Capul de duș fix Lumi Coloana de duș Axi de Samo
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: