Obiecte sanitare asimetrice

Design interesant ╚Öi func╚Ťionalitate – avantajele obiectelor sanitare de forme neobi╚Önuite. Este ├«ntotdeauna alegerea potrivit─â, care sunt caracteristicile sale ╚Öi cum se monteaz─â??

Unde se utilizeaz─â

├Än camere mici. Lavoare cu un bol ├«n form─â de scoic─â ( de aici ╚Öi denumirea de "chiuvet─â" )- este un clasic. Cu toate acestea, exist─â multe variante de obiecte sanitare asimetrice. Primul lucru pe care ├«l face este s─â economiseasc─â spa╚Ťiu ├«ntr-un spa╚Ťiu mic ╚Öi s─â ├«l fac─â mai func╚Ťional, astfel ├«nc├ót s─â v─â pute╚Ťi bucura mai u╚Öor de avantajele civiliza╚Ťiei.

├Än camerele mari. Formele obiectelor sanitare sunt neregulate din punct de vedere geometric ( triunghi cu laturi "pic─âtur─â" etc.. ) permite realizarea unor idei de design originale. Cu toate acestea, trebuie s─â v─â da╚Ťi seama c─â, dac─â interiorul este planificat complet asimetric ( exist─â colec╚Ťii ├«n care nu doar chiuveta, ci ╚Öi cada este asimetric─â ) este nevoie de mai mult spa╚Ťiu dec├ót ├«n versiunea standard. Iar rezultatul trebuie v─âzut ├«n toat─â splendoarea sa.

Caracteristici utilitare. Lavoare asimetrice ( cu excep╚Ťia cazului ├«n care acestea sunt "inserate" ) ├«n spa╚Ťiile foarte mici, aproape ├«ntotdeauna serve╚Öte ca mobilier suplimentar pe l├óng─â func╚Ťia sa direct─â. De obicei, exist─â o "arip─â" ├«n partea lateral─â a chiuvetei – Un raft elegant, pe care pute╚Ťi aranja ├«n mod pl─âcut diverse obiecte mici. Disponibil ╚Öi cu rafturi integrate sub blatul de lucru.

În imagine: chiuvetă Pli 05 din Burgbad.

Avantaje

Tipuri de instala╚Ťii. Lavoarele asimetrice pot fi suspendate pe perete, montate la suprafa╚Ť─â, ├«ncorporate ├«n blat sau sertar sau monolitice. Lavoare cu una sau dou─â "aripi" pe blatul de lucru ( de asemenea, poate avea o form─â neregulat─â )- O alternativ─â deosebit de func╚Ťional─â. Acesta poate fi montat ├«n orice spa╚Ťiu cu o precizie milimetric─â, inclusiv "t─âierea aripilor" ├«n toate unghiurile ╚Öi cu o dimensiune de p├ón─â la 145 cm. L─â╚Ťimea maxim─â a blatului de lucru 180 cm, mult spa╚Ťiu de extindere! O chiuvet─â cu blat de lucru, mai ales dac─â exist─â o serie de unit─â╚Ťi montate dedesubt, poate ├«nlocui aproape ├«ntreaga baie mobilier- tot ce ai nevoie pe "aripi" ╚Öi cadrul inferior.

Cite╚Öte mai mult  14 Cada de baie din font─â oval─â

Materiale. lavoarele ╚Öi blaturile de lavoar sunt disponibile ├«n por╚Ťelan, materiale compozite, piatr─â natural─â, marmur─â, sticl─â, gresie, mozaic.. toate aceste op╚Ťiuni nu sunt doar frumoase, ci ╚Öi igienice ╚Öi u╚Öor de cur─â╚Ťat.

Modele ├«ncastrate. Aici, lavoarul ╚Öi blatul de lucru au fost concepute ca o unitate: lavoarele sunt proiectate pentru a fi combinate cu acesta ├«nc─â de la ├«nceput. Acestea pot fi integrate ├«n blatul de lucru de sus ╚Öi de jos, cu forme ╚Öi dimensiuni neobi╚Önuite, de neimaginat cu alte modele. Asamblarea de sus este mai simpl─â; cu toate acestea, indiferent c├ót de atent sunt sigilate, ├«ntre marginea bazinului ╚Öi blatul de lucru r─âm├ón spa╚Ťii libere ├«n care se vor aduna umezeala ╚Öi praful. Montarea "pe dedesubt" este mai laborioas─â, dar ├«mbin─ârile sunt complet ascunse. Chiuveta semi├«ncastrat─â este par╚Ťial ├«ncorporat─â ├«n blatul de lucru, dep─â╚Öind blatul ╚Öi prelungindu-se deasupra podelei. Aceasta este o solu╚Ťie mai compact─â, dar necesit─â ╚Ťevi ascunse. At├ót modelele ├«ncorporate, c├ót ╚Öi cele semi-integrate las─â suficient spa╚Ťiu pe blat pentru diverse obiecte mici, iar dedesubt – pentru rafturi, un dulap sau chiar o ma╚Öin─â de sp─âlat.

În imagine: Chiuveta Point 3 de Antonio Lupi.

Alegerea op╚Ťiunii corecte

modele montate pe perete. Poate fi montat pe blatul de lucru sau pe sertar ├«n orice pozi╚Ťie care este practic─â, nu neap─ârat ├«n mijloc. Pentru astfel de modele, mixerul cu gura de scurgere ├«nalt─â, care este montat pe partea superioar─â a mixerului, este potrivit. De asemenea, acesta poate fi pozi╚Ťionat ╚Öi descentrat. Mixerul de lavoar montat pe perete, de obicei ascuns, arat─â, de asemenea, foarte atractiv. ├Än general, un model suspendat, ├«n special dac─â chiuveta este amplasat─â ├«n partea superioar─â a unei console deschise, necesit─â o conexiune de utilit─â╚Ťi ascuns─â. Uneori, ├«ns─â, eleganta capcan─â metalic─â este l─âsat─â ├«n mod deliberat la vedere. Sau, dac─â exist─â un dulap sub blatul de lucru, ╚Ťevile ╚Öi sifonul sunt plasate acolo.

Cite╚Öte mai mult  Economisirea apei cu fitinguri sanitare

Un sistem dintr-o singur─â bucat─â, f─âr─â sudur─â, care combin─â lavoarul ╚Öi blatul de lucru. cea mai stabil─â ╚Öi etan╚Ö─â construc╚Ťie, igienic─â ╚Öi u╚Öor de cur─â╚Ťat f─âr─â cus─âturi sau ├«mbin─âri. potrivit at├ót pentru ├«nc─âperi mari, c├ót ╚Öi pentru ├«nc─âperi compacte; poate fi de orice form─â, cu una sau dou─â "aripi". montat direct pe perete, montat pe o coloan─â sau pe o jum─âtate de st├ólp, pe picioare din lemn masiv sau din metal ╚Ťevile sau mobilierul de sub ea ├Än general, o op╚Ťiune convenabil─â ╚Öi multifunc╚Ťional─â. Blaturile turnate sunt realizate din por╚Ťelan sanitar ( un material tradi╚Ťional ╚Öi foarte popular ) piatr─â artificial─â ╚Öi piatr─â de rostru aten╚Ťie! – beton, armat ╚Öi tratat cu o cear─â special─â care ├«l face impermeabil la umiditate. Este cea mai la mod─â ╚Öi cea mai modern─â op╚Ťiune. Blaturile din sticl─â pot avea un aspect atractiv, dar necesit─â o ├«ntre╚Ťinere regulat─â, inclusiv cur─â╚Ťarea cu ap─â ╚Öi pete de s─âpun. De asemenea, ├«n cazul ├«n care chiuveta din o╚Ťel inoxidabil se sparge sau se rupe, va trebui s─â ├«nlocui╚Ťi ├«ntreaga construc╚Ťie.

Giro Giro Giro washbasin by Antonio Lupi.

Chiuvet─â cristalin─â de la Rapsel.

Lavoar 040110 / 040210 / 040310 / 040410 de la Duravit.

Chiuveta Morpheo de Glass Design.

Lavoar Foglio FOG600G de Agape.

327375 chiuvet─â de Roca.

Lavoar 041155 / 041160 / 041165 de Duravit.

Lavoar 744009 din fabrica Regia.

Evalueaz─â articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: