Serghei Bender despre criză, obiecte sanitare și prețul garanției

Sergey Bender, directorul comercial al TECE România, explică ce tendințe se observă în prezent pe piața europeană a echipamentelor sanitare și de încălzire, cum se schimbă cererea și de ce.

Compania germană TECE a fost înființată în Germania în 1955. Este specializată în două segmente: sisteme sanitare pentru interior și accesorii sanitare.

În fotografie: Serghei Bender, director comercial al TECE România.

Despre tendințe. Una dintre principalele tendințe de pe piața europeană de instalații sanitare și de încălzire.. Simplificare, simplificare. Se consideră că întreaga gamă de utilități ar trebui să fie astfel încât să poată fi instalată de un singur profesionist. Acest lucru necesită ca sistemul să aibă două proprietăți: o complexitate minimă de instalare și o fiabilitate și durabilitate maximă în exploatare. Piața ingineriei va continua să se extindă în acest an, în ciuda crizei. Aceasta lucrează în mod activ pentru a face viața clienților săi cât mai simplă posibil.

Despre modernizare. Echipamentele de inginerie sunt mai degrabă conservatoare în ceea ce privește proiectarea și producția. Modernizarea se face cel mai adesea în detrimentul modificării standardelor și reglementărilor din industrie. Excepție fac gamele de obiecte sanitare care îndeplinesc cele mai recente cerințe ale pieței, cum ar fi terminalul TECElux WC.

Despre standarde. Întregul proces de fabricație TESE se află sub supravegherea strictă a Asigurarea Calității. Dar un aspect important este reprezentat de cerințele comunității profesionale germane. Este extrem de util atunci când industria se autoreglementează. De exemplu, cu câțiva ani în urmă, institutul german pentru standarde ( DIN ) a interzis utilizarea alamei la fabricarea de fitinguri pentru utilizarea în sistemele de conducte sanitare, recomandând utilizarea bronzului în acest scop. TECE a reacționat imediat prin introducerea unor fitinguri de înaltă rezistență din bronz, care pot fi utilizate la presiuni de funcționare de până la 16 bar.

Citește mai mult  O linie curată

Despre sustenabilitate. Potrivit unui sondaj realizat de asociația de turism ABTA, unul din trei turiști crede că hotelurile, pe lângă stele, ar trebui să aibă și un rating ecologic. Statisticile arată că deja 90% dintre hotelurile din Europa de Vest folosesc tehnologii de economisire a apei. Proiectarea TECE vă permite să îmbunătățiți performanța de mediu a clădirilor și să obțineți un certificat ecologic Green Key. De exemplu, sistemele de economisire a apei TECEprofil cu control al debitului vă permit să reduceți volumul de spălare la 3-4 litri, fără a compromite confortul utilizatorului. Vasul de toaletă cu două funcții de tragere a apei ( mare și mică ) economisește aproximativ 15 litri de apă pe zi. Într-un an.. ceea ce înseamnă deja aproximativ 5.500 de litri.

Despre design. În ceea ce privește designul, ne străduim să evităm produsele excesiv de tehnogene care sunt greu de acceptat de către consumator. Avem o experiență pozitivă cu studioul de design german NOA, al cărui rezultat este o noutate populară terminalul ultra-subțire TECElux pentru WC și o versiune cu design modern a termostatului de încălzire prin pardoseală. Atenția la detalii este un semn distinctiv al activității NOA și, în calitate de producător de soluții tehnice sofisticate, este un lucru care ne impresionează foarte mult.

Despre crize. Potrivit conducerii TECE, crizele vin și pleacă, dar oamenii calificați trebuie păstrați cheia succesului. În plus, garanțiile și asistența tehnică devin și mai necesare și mai valoroase în această perioadă. Am văzut multe situații în care economisirea pe echipamente de calitate a dus la consecințe juridice. Priviți cine a dat faliment în ultima criză – în principal acele companii care au scăzut prețurile fără să se gândească și au vândut produse fără garanție.

Citește mai mult  Concurs ROCA de o zi
Cele mai interesante cinci accesorii TECE, conform lui Sergey Bender.

TECEdrainline

Panourile din sticlă TECEdrainline pot fi folosite pentru a crea accente unice în baie. Sticla incasabilă este lipită în siguranță de o bază din oțel inoxidabil cu ajutorul unui adeziv special.

TECEloop
Plăcile de culoare TECEloop cu două volume de culoare sunt realizate din sticlă în stil minimalist. Posibilitatea de a instala placa de culoare la același nivel cu peretele este o caracteristică a panourilor de sticlă TECE.

TECEsquare

Pentru a realiza acest design, TECE a dezvoltat un nou mecanism cu buton pentru spălare dublă. Placa metalică TECEsquare se instalează cu ajutorul unui cadru de montare special. Numai placa plată din oțel inoxidabil, cu o grosime de numai 2 mm, rămâne vizibilă.

Termostat de cameră pentru sistemul de încălzire de suprafață TECEfloor

Termostatul a fost proiectat de renumita companie germană NOA Intelligent Design și este destinat exclusiv sistemului de încălzire prin pardoseală TECEfloor. Un produs din sticlă care se integrează fără efort în orice interior modern.

TECElux- terminalul de toaletă
Terminalul de toaletă TECElux este integrat direct în perete și dispune de o funcție suplimentară de reglare a înălțimii vasului de toaletă. Toate opțiunile, inclusiv sistemul de filtrare cu aer ceramic, conexiunea la apă și electricitatea sunt ascunse în spatele unui panou de sticlă ultra-subțire.
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: