7 întrebări whirlpool

Băile cu hidromasaj sunt un accesoriu sanitar unic: aproape toată lumea a auzit de ele, dar foarte puțini le-au folosit vreodată. Și de aceea există atât de multe întrebări cu privire la selecția și utilizarea lor. Vă răspundem la cele mai frecvente.

Ce formă este cea mai bună??

Mai aproape de conturul corpului. Contururile exterioare ale băii nu sunt importante: vă puteți bucura de beneficiile terapeutice ale masajului cu hidromasaj în piscine cu hidromasaj de orice formă ovale și rotunde, unghiulare, pătrate și dreptunghiulare. O privire mai atentă la conturul interior al căzii este mult mai importantă: în mod ideal, acesta urmează conturul corpului dumneavoastră. Este deosebit de confortabil pentru a vă așeza, în timp ce vă masează gâtul, zona lombară și picioarele în același timp. Adâncimea acestor căzi de baie este ceva mai mare decât cea a căzilor tradiționale.

duzele sunt disponibile în diferite poziții. Acestea pot fi activate simultan, în grupuri sau într-o anumită secvență.

  • Celtia by Jacuzzi, design de Urbinati Carlo
  • Modelul Aura Uno de la Jacuzzi, proiectat de Urbinati Carlo
  • Modelul J.Sha Active de la Jacuzzi, proiectat de Centro Ricerche IED
  • Galaxy I de Pamos Swiss

Celtia by Jacuzzi, proiectat de Urbinati Carlo.

Ce dimensiune să alegeți??

Pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Baia cu hidromasaj poate fi foarte mică pentru o singură parte ( picioare, brațe ) sau uriașă pentru mai multe persoane. Nu confundați băile mari cu hidromasaj cu mini-piscinele: acestea necesită golire după fiecare utilizare, ceea ce este mult mai igienic. «Single" băile cu hidromasaj sunt de obicei personalizate pentru a se potrivi cu dimensiunea unității sanitare. Modelele cu o lungime de 140-190 cm reprezintă modelul tipic exclusiv.

Citește mai mult  26 de căzi de baie montate pe picioare

Ce mixer de hidromasaj și ce cap de duș să alegeți??

Accesorii. Pentru a face procesul de îmbăiere cu hidromasaj cât mai confortabil posibil, căzile de baie sunt dotate cu multe detalii utile: balustrade pentru a intra și ieși din cadă, ( rezemători de cap ferme sau moi ), suporturi pentru reviste și ziare și rafturi pentru șampon. Tăvița de picurare colorată care acoperă cada de la margine până la podea poate fi asortată la designul interiorului.

În fotografie: Aulica by Jacuzzi, proiectat de Urbinati Carlo.

All-inclusive. Băile cu hidromasaj de lux vin adesea cu un cap de duș și un mixer asortat. Dușul de mână cu un furtun flexibil este "ascuns" marginea căzii de baie cu hidromasaj: poate fi ușor de scos și retrasă. În ceea ce privește mixerul, căzile de baie preferă să fie echipate cu mixere în cascadă. În timpul tratamentului cu hidromasaj, este atât de plăcut să vă puneți capul sub el și are un efect terapeutic suplimentar.

Cât timp ar trebui să stați în cadă??

nu mai mult de 20 de minute. Amintiți-vă regula: cu cât temperatura este mai ridicată, cu atât sesiunea este mai scurtă. Hidromasajul a fost inventat în primul rând ca procedură medicală. Și, prin urmare, nu ar trebui să petreceți ore întregi scufundându-vă în jeturile de apă, punând o presiune excesivă asupra inimii și a sistemului nervos. Este permisă o perioadă maximă de 20 de minute în apă la temperatura corpului.

Un mixer în cascadă este instalat în tetieră sau pe marginea căzii.

Calitatea apei. Atașați filtrele la conductele de apă caldă și rece cu mult timp înainte. Orice sistem de hidromasaj, fie că este vorba de o cadă cu cabină de duș sau de o simplă cadă cu hidromasaj, are nevoie de apă curată, "pre-condiționată". Fără filtre mecanice, sistemul s-ar fi înfundat într-o lună.

Citește mai mult  Capete de duș

În fotografie: Alpha by Jacuzzi, design de Pininfarina Design.

Cum se spală?

Flanelă în primul rând- apoi un masaj. Mai devreme sau mai târziu, mulți oameni încep să se întrebe dacă nu ar putea să se înmoaie pur și simplu în cada cu hidromasaj? Acest lucru este cel mai bine evitat atunci când masajul cu hidromasaj este pornit. Motivul este că agenții de curățare pot pătrunde cu ușurință în jacuzzi, în special la baza căzii. Acest lucru are un efect negativ asupra funcției sale. Doar unele dintre căzi sunt dotate cu jeturi cu "închidere" automată după dezactivarea funcției de masaj. La unele modele, acestea trebuie să fie rotite de mai multe ori în jurul axei lor. Concluzie: curățați-vă întotdeauna pielea înainte de a folosi hidromasajul Beneficiile sunt o eficiență mai mare și evitați să curățați dureros jeturile.

Unde să faci un duș?

Cada de baie cu cabină de duș. Băile cu hidromasaj sunt similare cu băile combinate tradiționale, dar cu cabină de duș integrată. Cada de baie poate fi o ( cadă de baie sau cabină de duș ) sau ambele în același timp.

Cabina de duș poate ocupa fie jumătate din cadă, fie întreaga cadă în acest caz, intrați în jacuzzi printr-o ușă sau un ecran de cadă. Cada de baie cu cabină de duș are un strat special de podea antiderapantă; alternativ, căzile de baie combinate au o podea cu caneluri.

Căzile cu hidromasaj cu cabină de duș pot fi dotate cu un sistem de hidromasaj într-o parte sau în cadă și în duș.

Citește mai mult  Mixere termostatice

Cum se spală cada de baie?

Fără abrazivi. Nu vă fie lene să vă curățați jacuzzi-ul imediat după utilizare. Nu numai apa "consumată" este importantă ( duzele înfundate sunt mult mai greu de curățat ulterior ).

Pentru curățare, trebuie să utilizați agenți de curățare blânzi specifici care corespund tipului de material al căzii dvs. de baie. Este de obicei polimer acoperit cu acrilic ( t.. «cadă de baie acrilică" ). Acrilicul de înaltă calitate are o grosime a stratului de cel puțin 4 mm, ceea ce face ca acesta să fie ușor de șlefuit cu un "șmirghel" de lustruire posibile zgârieturi. Băile cu hidromasaj sunt disponibile și în oțel emailat și fontă. Există, de asemenea, o versiune de lux- cadă cu hidromasaj din lemn.

Produsele de curățare pentru jacuzzi trebuie să fie adecvate pentru materialul din care este confecționat jacuzzi-ul.

Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Adauga comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: